Gazete Vatan Logo
Konya Spor Kocaman: 'Mesleğimi erken sonlandırma...'

Kocaman: 'Mesleğimi erken sonlandırma...'

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Kocaman: 'Mesleğimi erken sonlandırma...'

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, deplasmanda 5-1 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman'ın maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Bu skor çok ağır oldu. Son dönemlerimizdeki skor kalitemize uymayan bir skor. Kaybetme ihtimalimiz yüksek gözüküyordu. İçeride oynuyorlar, çok iştahlılar ama bu kadar ağır skor beklemiyorduk. İkinci gol her şeyi berbat etti. İkinci golün özellikle yapılış şekli, yapılış şekli derken %100 faulden gelen bir gol. Devrenin sonunda %100 bir penaltı verilmedi. Etimiz ne, budumuz ne diyeceğim burada. Nasıl çevireceğiz bu maçı? Hakem faciası oldu yine. Ne desek boş. Bu zayıf hakemler mesleğimi daha erken sonlandırmama neden olacak."

Siyah-beyazlı takımın öne geçerek kendilerine hasar vermesine rağmen maç içinde umutları olduğunu anlatan Aykut Kocaman, şunları söyledi:
"Düşündüğümüz senaryonun en kötüsü oldu. Gol yedikten sonra biz de üstümüzdeki tedirginliği attık, oyunun içine girdik. Oyun dengede giderken yüzde yüz faulden gol geldi. Özgür Yankaya enteresan bir hakem. Gözlerine perde indi, net faulü görmedi. Dönerken gol oldu. Beşiktaş gibi istekli takım karşısında 2-0'dan çevirmek kolay değildi. Biraz daha oyunu tutmaya başladık ancak yüzde yüz penaltı... Tosic'in eline çarpan top, yardımcının gözüne perde indi. Tekrar toparlanıp oyuna ortak olabilirdik."
İkinci yarıda takımı adına olumlu hiçbir şeyin olmadığını anlatan Kocaman, "Beşiktaş antrenman maçlarındaki gibi oynadı. Çift kalelerdeki hızlı ataklar nasıl yapılır, bize gösterdiler. Beşiktaş'ı kutluyorum. Hakeme zaman zaman perde iniyordu, zaman zaman kalkıyordu. İndiği zaman bizim aleyhimize oldu." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı