Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Koeman'dan Yanal yanıtı! "Ben umursamıyorum..."

Koeman'dan Yanal yanıtı! "Ben umursamıyorum..."

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Koeman, Dinamo Zagreb'le berabere kalarak tur atladıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Hollandalı Hoca, hiç oyuncu değiştirmemesiyle ilgili olarak "Bazı oyuncularıma nasıl hissettiklerini sordum, onlar da sahada kalmak istediler, 90 dakika oynamak istiyorlar. Bu takım, 90 dakika boyunca sahada kalmayı hak etti." diye konuştu.

Koeman'dan Yanal yanıtı! "Ben umursamıyorum..."

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Koeman, tur atladıkları Dinamo Zagreb maçının ardından konuştu.

Maçın genelinden oyun olarak memnun olduğunu belirten Hollandalı çalıştırıcı, "Hedefimizi başardık. İyi bir maç çıkardık ama gol attığımızda zorlandığımızı görüyoruz. Maçın genel resmine baktığımızda memnun edici bir karşılaşmaydı benim için. Maçın oynandığı şartlara bakarak söylüyorum bunu. Gol atmakta zorlanıyoruz. Aslında pozisyon üretiyoruz ama biraz da şansa ihtiyacımız var. Bu durumu geliştirmek için çok çalışıyoruz. Futbolda maç kazanmak istiyorsanız, gol atmak mecburiyetindesiniz. 60. dakika sonrası bir yorgunluk söz konusu değildi. Bir takım halinde oynadık. Bazı oyuncularıma nasıl hissettiklerini sordum, onlar da sahada kalmak istediler, 90 dakika oynamak istiyorlar. Bu takım, 90 dakika boyunca sahada kalmayı hak etti. Kadronuzda birkaç tane gelecek vadeden oyuncu olması önemlidir. Genç oyuncu olarak sabırlı olmaya ihtiyacınız vardır. Barış Alıcı'dan memnun oldum, karşısındaki sol bek onun hızı karşısında durmaya zorlandı. Eljif de hemen hemen her maçta oynadı, iyi iş çıkardı." dedi.

Haberin Devamı

"Taraftarlar 24 saat önce Ersun Yanal için toplandı, bu sizi rahatsız ediyor mu?" sorusuna Koeman, "Futbolda birçok kez böyle şeyler oldu. Benim için soruyorsanız, ben umursamıyorum." diye yanıt verdi.