Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Koeman gençlere güveniyor!

Koeman gençlere güveniyor!

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, Spartak Trnava ile oynanacak maç öncesi basın toplantısında konuştu. Hollandalı antrenör, basın toplantısını kısa sürede bitirdi.

Koeman gençlere güveniyor!

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Spartak Trnava ile oynanacak maç öncesi basın toplantısında konuştu. Hollandalı antrenör, basın toplantısında 1 soru alırken, yaklaşık 3 dakikada toplantıyı bitirdi.

Karşılaşmanın oynanacağı Antona Malatinskeho Stadı'nda sarı-lacivertli oyuncu Martin Skrtel'le birlikte basın toplantısı düzenleyen Koeman, "Turu geçmiş olsak bile futbol oynamak durumundayız. Biz profesyoneliz. U21'den 8 oyuncu var aramızda. Buna kaleci de dahil. 1 oyuncu da akşam katılacak. İdmandan sonra 11'in nasıl olacağını oyuncularıma açıklayacağım. Bu elimizdeki en iyi kadro." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Slovak sporcusu Martin Skrtel ise yarınki mücadele öncesi çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Hayatımda ilk defa bir Slovak takımına karşı oynayacağım. Bu nedenle benim için özel bir karşılaşma olacak." şeklinde konuştu.