Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kolarov 2 sene rötarla Fenerbahçe'ye!

Kolarov 2 sene rötarla Fenerbahçe'ye!

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Kolarov'a ilgisi yeni değil. 2017'de Aziz Yıldırım, Sırp yıldız için Manchester City ile anlaştı. Ancak Kolarov'un menajeri 4 milyon euroda diretince transfer o dönem gerçekleşmedi.

Kolarov 2 sene rötarla Fenerbahçe'ye!

Kruse, Emre, Allahyar, Muriç, Altay... Transferde gaza basan Fenerbahçe’nin son bombası Aleksandar Kolarov oldu. Sırp futbolcuyla daha önce el sıkışan yönetim, sonunda Roma’yı da ikna etti. Artık resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Kolarov, 2 yıl rötarlı bir şekilde Fenerbahçe formasını giyecek! 2017-18 sezonunun başında Manchester City’den ayrılma kararı alan Sırp sol bek, o dönemde de sarı-lacivertlilerin gündemine gelmişti. Aziz Yıldırım’ın takımda görmeyi çok istediği Kolarov için İngiliz ekibiyle el sıkışıldı. Yıldırım, oyuncuyla görüşmeye dönemin idari menaceri Hasan Çetinkaya’yı gönderdi.

Sadece 100 bin euro fazla!

Çetinkaya, Kolarov ve menaceriyle masaya oturdu. Teklifte senelik 3 milyon euroya kadar çıktı. Ancak tecrübeli futbolcu 4 milyon euroda diretince, sarı-lacivertliler geri adım attı. Devreye giren Roma, City ile 5 milyon euroya anlaştı. Kolarov, senelik 3.1 milyon eurodan 3 yıllık imzayı attı!

(Fanatik)