Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Durum 'Vahim' Halilhodzic

Durum 'Vahim' Halilhodzic

Teknik direktörlüğe Vahid Halilhodzic'in gelmesinin ardından ilk hazırlık maçında L.Taşkent'le berabere kalan Trabzonspor dün de Köln'e 2 farkla mağlup oldu

Durum 'Vahim' Halilhodzic

TRABZONSPOR, Avusturya’daki 2. hazırlık maçını Köln'le yaptı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yeni transfer Essaid Belkalem'in de izlediği karşılaşmaya teknik direktör Vahid Halilhodzic ilk mücadeleye göre daha ciddi bir kadro ile çıktı. Kalede Onur yer alırken Arjantinli orta saha Colman da ilk 11’de sahada yer aldı.

ÖNE ÇIKAN İSİM YOK!

BORDO-mavililer daha 20. dakika dolmadan kalesinde 2 gol birden gördü. Alman takımının ilk sayısını 14. dakikada Osako atarken, 2. gol ise 18. dakikada Risse'den geldi. Yenen bu 2 şok gol takımın psikolojisini de bir anda bozdu. Karadeniz ekibi rakip kalede pek bir varlık gösteremeyince ilk yarı Köln'ün 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

HALILHODZIC ikinci 45 dakikaya takımının tamamını değiştirerek başladı. Trabzon 2. yarıda rakip kalede daha fazla görünse de gol girişimleri sonuç vermedi. Karşılaşmada öne çıkan isim dahi olmadı.

F.BAHÇE'NİN eski Alman kalecisi Tony Schumacher'in de izlediği müsabakayı 500’e yakın gurbetçi yerinde takip ederken bordo-mavililerin oynadığı futboldan kimse memnun kalmadı ve mücadele ilk yarıda atılan gollerle 2-0 sona erdi.

Haberin Devamı