Gazete Vatan Logo
Galatasaray Konya'da çocuklar gibi şendik!

Konya'da çocuklar gibi şendik!

F.Bahçe derbisine namağlup gitmeyi sezon başında düşleyen Tudor’un planları tuttu! Hırvat hoca maçtan sonra sevincini oyuncularını kucaklayarak yaşadı.

Konya'da çocuklar gibi şendik!

SARI-kırmızılılar tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imzasını atarken Konya maçı sonrasında ise bu başarı herkesin yüzüne de yansıdı... Beşiktaş ile fark 8’e çıkarken liderlik de perçinlendi. Ancak en büyük sevinç ise Igor Tudor’un oldu. Oyuncular soyunma odasındaki sevinci anlatmak için “Onu daha önce hiç böyle germedik” derken Hırvat teknik adam, soyunma odasında tek tek oyuncularına sarıldı, bazılarını kucaklayıp havaya bile kaldırdı.

PUAN FARKI iLE GiDiYOR

BU sevincin altında elbette takımın performansı, liderliğin korunması ve Konya galibiyeti de var. Fakat asıl mesele Tudor’un sezon öncesinde yaptığı planların adım adım gerçeğe dönüşmesi... Kurmayları ile sezonu bölümlere ayıran Tudor, ilk etapta F.Bahçe maçına kadar namağlup gitmeyi hesaplamıştı.

ANTALYA karşılaşmasında takım sendelese de devrilmedi ve bu beraberliğin dışında başka da kayıp olmadı. 8 haftada 22 puan toplayan sarı-kırmızılılar tam da Tudor’un planladığı gibi F.Bahçe karşısına lider ve puan farkı ile çıkıyor. Bu durumdan dolayı da maçın ardından neşesi daha da artan Hırvat çalıştırıcı sevincinin de oyuncuları ile paylaştı.

Haberin Devamı

ARTIK genç teknik adamın önünde iki engel kaldı! Bunlardan ilki devreyi lider tamamlamak ve diğeri de sezonu şampiyonlukla kapatmak.

Florya’da yenileme idmanı
KONYA galibiyeti sonrasında G.Saray dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir idman gerçekleştirdi. Konya karşısında 45 dakikadan fazla forma giyen oyuncular yenileme idmanı yaparken diğer oyuncular ise pas, top kapma ve dar alanda çift kale maç yaptı. F.Bahçe maçı öncesinde Tudor ekibine 1 gün izin verirken hazırlıklar yarın yeniden başlayacak.
Tudor’dan derbi mesajı
TEKNİK direktör Igor Tudor, takımına 1 gün izin verirken F.Bahçe derbisini de hatırlatmayı ihmal etmedi. 1 hafta boyunca çok yoğun bir dönem geçireceklerinin altını çizen Hırvat çalıştırıcı oyuncularından 1 günlük arada iyi dinlenmelerini istedi.
Selçuk’a özel tebrik
KONYA maçında ilk golün hazırlayıcısı olan Selçuk İnan, en çok Tudor’u sevindirdi. Her fırsatta Selçuk İnan’ın takım için çok önemli bir değer olduğuna vurgu yapan Hırvat teknik adam, maçın sonrasında ise soluğu milli oyuncunun yanında aldı. İkili bir süre konuşurken Tudor’un performansından dolayı kaptanı tebrik ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı