Gazete Vatan Logo
Konya Spor Konya'nın serisine Osmanlı tokadı!

Konya'nın serisine Osmanlı tokadı!

Süper Lig'de haftanın kapanış maçında beraberlik çıktı.

Konya'nın serisine Osmanlı tokadı!

Konya, Süper Lig’de üst üste kazandığı 2 maçın ardından serisini sürdürmek istiyordu ama Osmanlı 17’de Regattin’le öne geçti. Tam maç böyle bitecek derken 88’de Bajic, Konya’nın yenilmesini önledi.

12. haftanın kapanışında Avrupa yorgunu iki takımın mücadelesinde galibiyet çıkmadı: 1-1. Lig sıralamasında bu hafta 6.’lık için kapışan Konyaspor ve Osmanlı’nın Avrupa’da yıprandığı çok net görünürken konuk takım daha akıllı oynayarak bulduğu golün ardından yaptığı savunmayla maçı 88’e kadar taşıdı. Baskıdan yılmayan ve Bajic’le golü bulan Konyaspor ise beraberlik serisine bir maç daha ekledi.
16’DA Osmanlı ilk atağında öne geçti. Webo’nun ceza sahası içindeki zayıf vuruşu savunmadan döndüğünde Regattin, önüne düşen topa vurdu, Vukoviç’e çarpan top kaleci Serkan’ı çaresiz bıraktı: 0-1. 21’de Regattin içeriye dalıp sert vurdu, Serkan iyi yer tutmuştu. 28’de Volkan’ın başlattığı atakta soldan gelen güzel ortaya Rangelov dokunamadı.
KONYA RİSK ALDI
İLK yarının uzatma dakikasında ise Webo havada asılı kaldığı pozisyonda kafayı vurdu, Serkan kurtardı. İkinci yarı risk alarak gol için tüm hatlarıyla hücumu düşünen Konyaspor, bu üstünlüğünü pozisyona yansıtamadı. Osmanlı bu anlarda çıktığı kontra ataklarda son topları daha dikkatli kullanabilse maçı daha rahat tamamlayabilirdi. Ev sahibi takım ise sol kanadını daha çok kullandığı maçta ceza sahası içinde çoğalamadı. 82’de serbest vuruşta arka direğe sarkan Hadziahmetovic topu içeriye taşıyamadı. 88’de ise Hadziahmetovic boşluğu gördü pasını çıkardı, Skubic kafayla kesti, Bajic de kafayla vurdu: 1-1. 90 dakikaya baktığınızda maç kimin hakkıydı derseniz, beraberlik kimseyi üzmeyen bir skor deriz.

Haberin Devamı