Gazete Vatan Logo
Konya Spor Konyaspor, Bajic'in kırmızısı için PFDK'ya gidiyor

Konyaspor, Bajic'in kırmızısı için PFDK'ya gidiyor

ATİKER Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, 3-2 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor maçında Riad Bajic'in gol sevinci sonrası gördüğü kırmızı kartın iptali için PFDK'ya başvuracaklarını söyledi.

Konyaspor, Bajic'in kırmızısı için PFDK'ya gidiyor

Spor Toto Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'un kendi sahasında Atiker Konyaspor'a 3-2 yenildiği maça, Riad Bajic'in 38'inci dakikasında ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kart damgasını vurdu. Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, 3-2 kazanılan Aytemiz Alanyaspor maçında Riad Bajic'in gol sevinci sonrası gördüğü kırmızı kartın iptali için PFDK'ya başvuracaklarını söyledi. Kulübün hukuk müşavirinin gerekli girişimlerde bulunacağını belirten Başkan Şan, şöyle dedi:

''Çok basit gibi geliyor ama Bajic, attığı golün ardından saha kenarında bulunan bizim kulüp fotoğrafçımıza doğru koşuyor. Sevincini de fotoğraf makinesinin içine bakarak gösteriyor. Tribüne falan da bakmıyor. Orada bir kamera olsa ona koşacaktı. Arkadaşımızın çektiği fotoğraflarda bunu belgeliyor. Zaten yorumcular da bunu söylüyor. Hakem tarafından verilen kırmızı kart yanlış bir karar. Kırmızı kartın iptali için PFDK'ya başvuracağız. Eğer karşılaşma 11'e 11 devam etseydi ne gerginlik olurdu ne de taşkınlık."