Gazete Vatan Logo
Konya Spor Konyaspor'da Ahmet Şan yeniden başkan oldu

Konyaspor'da Ahmet Şan yeniden başkan oldu

Atiker Konyaspor'un, Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Ahmet Şan yeniden başkanlığa seçildi.

Konyaspor'da Ahmet Şan yeniden başkan oldu

Atiker Konyaspor'un Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde 20011 yılından itibaren başkanlığı sürdüren Ahmet Şan yeniden Konyaspor'un başkanlığına seçildi. Yönetimden 8 kişinin değiştiği genel kurulda konuşan Başkan Ahmet Şan, 42 milyon borcu olan bir kulübü devraldıklarını söyledi. Sıkıntıları tek tek aştıklarını anlatan Başkan Şan, ''Hedefimiz 2016-2017 sezonunda 50 puan barajını aşıp 5 veya 6'ıncı sırada bitirmekti. Şu an da bu hedeften biraz uzaktayız ama Türkiye Kupası'nda iddialıyız. Eğer kupayı alırsak borçlarımızı tamamen sıfırlamış olacağız. Bu olmadığı takdirde 6 ila 10 milyon lira bir borç ile bu sezonu kapatmış olacağız. Şu an da geldiğimiz nokta çok önemli. ''dedi.

'GÜÇLENEREK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ'

Konyaspor'un geçtiğimiz sezonu üçüncü sırada bitirdikten sonra çok dikkat çektiğini ve son haftalarda Konyaspor'un bazı kesimler tarafından abluka altına alındığını ifade eden Başkan Şan şunları söyledi:

''Biz bu büyük Konyaspor taraftarı ile bu sıkıntıların üzerinden geleceğimize inancımız tamdır. Teknik Direktörümüz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız gerçekten başarılı. Birçok futbolcumuza yurt içi ve dışından talipler var. Biz kadromuzu daha güçlendirerek önümüzdeki sezona hazırlıklar yapıyoruz. Kupada iddialıyız. Ligde ise en azından üst sıralarda yer almak istiyoruz. Biz bunu başaracak güçteyiz.''

Haberin Devamı

'TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ İLE 2018 YILINA KADAR SÖZLEŞMEMİZ VAR'

Konyaspor ile ilgili asılsız haberler yayınlandığını belirten Ahmet Şan, ''Biz bunların her birine cevap vermekten bıktık artık. Bu Konyaspor camiasına yapılan bir saygısızlıktır. Bizim teknik direktörümüzle 2018 yılına kadar sözleşmemiz var. Şuanda da gayet güzel giden bir düzenimiz var. Olmadık bir kelimeden cımbızla çekip ondan kriz oluşturma gibi suni gündemlerle camiamızı bölmek isteyenler var. Bunun hepsinin farkındayız. Şuanda yolumuza devam ediyoruz. Hiçbir sıkıntımız ve endişemiz yoktur.'' diye konuştu.

'TAKIMI UEFA'YA GÖTÜREMEYEN BİR DAHA ADAY OLMASIN'

3 yıllık dönem için seçildiğini hatırlatan Başkan Şan, ''Bundan sonra takımımızı UEFA'ya götüremeyen bir başkan bir daha aday olmasın diyerek kendimi bağlıyorum. Bundan sonra çıta yükselmiştir. Konyaspor elbet bir gün şampiyon olacaktır.'' dedi.

Haberin Devamı