Gazete Vatan Logo
Konya Spor Konyaspor'da Mustafa Pektemek harekatı

Konyaspor'da Mustafa Pektemek harekatı

Santrfor arayışlarını sürdüren Konyaspor, Beşiktaş’ın golcüsü Mustafa Pektemek için harekete geçti. Oyuncu ile önceden de görüşen fakat olumlu bir yanıt alamayan Yeşil-Beyazlılar, artık transfere noktayı koymayı planlıyor.

Konyaspor'da Mustafa Pektemek harekatı

Sezon başında Süper Kupa’yı müzesine götüren ancak lige iyi bir başlangıç yapamayan Konyaspor, transferin bitimine günler kala hareketli dakikalar yaşıyor. Yeşil-Beyazlılar önceden temasa geçtiği ancak olumlu sonuçlanmayan Mustafa Pektemek için tekrardan Beşiktaş ile masaya oturacak. Geride kalan sezonu Başakşehir’de kiralık olarak geçiren golcü oyuncunun, takımda fazla forma şansı bulamayacağını düşünerek Yeşil-Beyazlı ekibe yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Akçay ‘tamam’ dedi

Transfer için gaza basan İç Anadolu temsilcisinde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın da tecrübeli futbolcunun takıma dahil edilmesine sıcak baktığı bildirildi. Akçay’ın, Pektemek’in takımın eski santrforu Riad Bajic’i aratmayacağını düşündüğü de gelen haberler arasında. 29 yaşındaki futbolcu geçen sezon 43 maçta 9 gol atıp, 5 de asist yapmıştı.

(Fanatik)