Gazete Vatan Logo
Konya Spor Konya’dan 2’de 0

Konya’dan 2’de 0

17’de Serkan’ın hatasını Saief affetmedi. 33’te ise savunmanın bakışları arasında Neto kafayı vurup farkı 2’ye yükseltti ve Gent 3 puanla tanıştı.

Konya’dan 2’de 0

GEÇEN sezon Süper Lig’e damga vuran Atiker Konyaspor o günleri adeta mumla arıyor. 2016-17’de ilk 5 hafta itibarıyla ligde yalnızca 1 kez kazanabilen yeşil-beyazlılar dün akşam ise UEFA Avrupa Ligi’ndeki 2. sınavına çıktı. İlk haftada Shakhtar Donetsk’e kendi sahasında mağlup olan Atiker Konyaspor dün akşam Belçika’da Gent’in konuğuydu ve temsilcimiz bu karşılaşmadan da 2-0’lık skorla mağlup ayrıldı.

MAÇA tutuk başlayan temsilcimiz erken dakikalarda golü kalesinde gördü. 17’de gelişen Gent atağında Asare’nin ortasını kalecimiz Serkan uzaklaştıramadı ve topu önünde bulan Saief, Gent’i 1-0 öne geçirdi.

ASARE’Yİ SERKAN DURDURDU

30’DA ise ev sahibi çok organize bir atakla ceza sahamıza geldi, son vuruşu yapan Asare’ye Serkan geçit vermedi. Bundan 3 dakika sonra durum 2-0 oldu. Milicevic’in pasını ağlara gönderen Neto, Gent’i iyice rahatlatırken devreye bu skorla gidildi. 2. devrede biraz daha atak görünen Atiker Konyaspor skor üretmeyi başaramayıp Gent de kontrollü bir oyunu tercih edince tabela değişmedi ve temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi’ndeki 2. maçını da yenik bitirdi.

Haberin Devamı