Gazete Vatan Logo
Kasımpaşa Spor Kupa için 'Kocaman' bir adım daha!

Kupa için 'Kocaman' bir adım daha!

Süper Lig’de 5 haftadır galibiyeti unutan Atiker Konya, Kasımpaşa’ya 3-2 kaybettiği ilk maçın ardından rövanşı taraftarının müthiş desteği ve Bajic’in (18, 57) golleriyle alıp Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükseldi.

Kupa için 'Kocaman' bir adım daha!

ATİKER Konyaspor 3-2 kaybettiği karşılaşmanın rövanşında Kasımpaşa’yı iki golle geçerek Türkiye Kupası’nın ilk finalisti oldu. İki takım da mücadeleye birbirini kontrol ederek başladı. 18’de Ömer Ali’nin şutunu Ramazan çeldi dönen topa bu kez Ali Çamdalı vurdu. Veigneau’nun koluyla topa dokunuşunda hakem Ali Palabıyık tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi, Riad Bajic’in sert şutu Konya’ya final kapısını araladı: 1-0.

35’TE Konya çıkarken topu kaptırdı, Turgut Doğan Şahin kaleciyle karşı karşıya kaldı. Çok kötü vurarak takımını mutlak bir golden etti. 40’ta Fofana, Skubic’ten gelen topa güzel vurdu ama Ramazan da ayni güzellikte kurtarışla gole izin vermedi.

T.D. ŞAHİN ATILDI

MAÇIN ikinci bölümüne Kasımpaşa hızlı ve etkili başladı ama finali perçinleyen gol ev sahibinden geldi. 57’de kontratakta Ömer Ali, Bajic’ten gelen pasa sert vurdu Ramazan’dan döndü, Bajic yetişerek tamamladı: 2-0.

90’da T.D.Şahin ikinci sarıdan kırmızıyla oyun dışı kalınca Kasımpaşa son dakikaları on kişi tamamladı. Son düdükle finale kalan Konya rakibini beklemeye başladı.

Haberin Devamı