Gazete Vatan Logo
Futbol Kore gazisi Beşiktaş

Kore gazisi Beşiktaş

Kartal Antalya kampındaki 2. hazırlık maçında Gyeongnam’a mağlup oldu

Kore gazisi Beşiktaş

M’GLADBACH’IN ardından dün de G.Kore ekibi Gyeongnam’la karşılaştı Beşiktaş... Bu iki hazırlık maçında da ne takım ne de bireysel olarak birileri ikinci yarıda ortaya bir farklılık koyabileceğinin sinyalini verdi. Bildiğimiz Beşiktaş... İstikrarsız mesela... M’Gladbach maçında çok pozisyon üretememişti siyah-beyazlılar, dün ise çok fırsat buldular ama gol vuruşunu en kolay pozisyonlarda dahi yapamadılar. Ayrıca savunma da hâlâ problemli. Dünkü maçın özelinde konuşursak ilk yarıda döküldü defans... Stoperde Ersan-Pedro ikilisi inanılmaz uyumsuzdu. Savunma arkasına atılan her top pozisyon oldu.

YİNE OYUNDAN DÜŞTÜLER

4’TE Fernandes’in kaptırdığı topla kontraya çıktı Gyeongnam... Kim In Han, Tolga’yla karşı karşıya kaldı, onu kademeye girmek isteyen Motta indirince hakem penaltıyı çaldı. Ancak Han’ın vuruşunda top yandan auta gitti. 20’de ise Uğur’un kaptırdığı top siyah-beyazlıların kalesinde pozisyon oldu. Lee Jae An sağdan vurup uzak köşeye bıraktı topu: 0-1.

Sonrasında oyunun kontrolü Beşiktaş’a geçti. Özellikle ilk yarının kalanında çok pozisyon üretti Kartal fakat ağları bulamadı. 22’de Uğur ortaladı, Fernandes kale önünden atamadı. 26’da Gökhan vurdu, Park kurtardı. 28’de ise Veli’nin uzaklardan volesi direkte patladı. Ersan, 39 ve 42’de Fernandes’in kornerlerine kafayı vuran isimdi. İlkinde topu dışarı yollarken, ikincisinde ise üst direği geçemedi. 48’de Serdar’ın sağdan çevirdiği topu boş kaleye atamayan Almeida, 55’te ise penaltıyı kaleci Park’ın üzerine nişanladı. Portekizli 1 dakika sonra kafayla gole yaklaştı ama bu kez de defans topu çizgiden çıkardı.

Devamında ilk yarıdaki çok maçta olduğu gibi önce oyundan düştü Beşiktaş, son dakikalarda toparlandı. Ancak bulunan 1-2 şanstan sonuç alamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldı...

Haberin Devamı