Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fener kotayı doldurdu!

Fener kotayı doldurdu!

Transfere hızlı giren Fenerbahçe yaptığı takviyelerle yabancı kotasını doldurdu.

Fener kotayı doldurdu!

Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Ancak kadrosuna başka takviyeler de yapmak isteyen Sarı lacivertlilerin karşısına yabancı kuralı çıkıyor.

Son olarak Porto'dan Fabiano ve Ba'yı transfer eden, Josef de Souza transferini de bitiren Fenerbahçe'nin kadrosunda 15 yabancı oldu. Yeni uygulamaya göre takımlar kadrolarındaki en fazla 15 yabancıyı oynatabiliyor. Bu sayının üstündeki yabancılara imza attırma hakkı kulüplere tanınsa da kulüpler 15 oyuncudan sonraki oyuncularından faydalanamıyor.

Bu durumda Nani ile görüşmelerini sürdüren, bir yabancı santrafor almak isteyen ve merkez orta saha pozisyonuna da transfer yapmayı düşünen Fenerbahçe bu transferleri yapması halinde 3 yabancı oyuncusuyla yollarını ayıracak. Orta sahadaki kontenjan için düşünülen oyunculardan Ozan Tufan'ın transferi halindeyse 2 kontenjana ihtiyaç duyulacak.

Teknik direktör Vitor Pereira Topuk Yaylası kampının bitiminde kadroda eleme yapacağını belirtmişti. Bu durumda mevcut yabancı oyuncuların kamptaki performansları kendi gelecekleri açısından da belirleyici olacak.

Haberin Devamı

İşte Fenerbahçe'nin yabancıları:

1- Fabiano

2- Bruno Alves

3- Ba

4- Kjaer

5- Kadlec

6- Meireles

7- Josef de Souza

8- Diego

9- Holmen

10- Krasic

11- Stoch

12- Sow

13- Fernandao

14- Emenike

15-Nani