Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Bitmeyen kabus

Bitmeyen kabus

Gol kralı Fernandao ilk yarıda skora 2-0'a taşıdı. İkinci yarıda Akhisar 1 puanı kaptı.

Bitmeyen kabus

RVP yine yedek başlarken Fernandao 11 ve 37’de skoru 2-0 yaptı. Ancak sarı-lacivertliler 2. yarıda adeta durdu. 56’da Güray penaltıdan farkı 1’e indirirken 68’de Douglao durumu eşitledi. Manisa ekibini üst üste 4. kez mağlup edemeyen Kanarya ligde 3. sıraya geriledi

CELTIC deplasmanında 2-0 geriden gelip maçı 2-2’ye getiren F.Bahçe bu sefer 2-0

öne geçip skoru koruyamadı: 2-2. Yorgun Kanarya rotasyonla sahaya çıkmasına rağmen Fernandao

ile yine golleri buldu. Lakin öndeyken bile kötüydü. Maçı izleyenler ‘Akhisar biraz gelse golü atar’ diyordu içinden. Bu senaryo 2. yarıda gerçekleşti. Biri penaltı, biri de yenilmeyecek gol olmasına rağmen 2-2’ye ‘Ohh 1 puan!’ denmeli. Takım yorgun, bireysel anlamda çökmüş bir görüntüdeydi. Bu kötü F.Bahçe’yi, van Persie de kurtaramadı.

SARI-lacivertliler golle erken tanıştı. 11’de Alper dönerek aldığı topu ortaladı, Fernandao kafayla golü affetmedi: 1-0. Pozisyonsuz maçta 27’de Diego frikiği kullandı, az farkla aut. 37’de LuaLua’nın orta sahada kaptırdığı topla F.Bahçe hızlı hücuma çıktı. Nani, topu sürüp çizgiye yakın yerden ortaladı, Fernandao ‘Al da at’lık pasa sadece dokundu: 2-0.

Haberin Devamı

‘DERSLİK’ DERLER YA, ÖYLE BİR MAÇ

43’TE Şener ortaladı, Fernandao’yu geçen topa Nani istediği gibi vuramadı. İkinci yarıya Akhisar baskılı başladı, penaltıyı aldı. 54’te Diego gelen ortayı eline doladı, 56’da Güray atışı gole çevirdi: 2-1.
60’TA Nani vurdu, Lukac çıkardı, korner. 62’de Akhisar, Güray’la gole çok yaklaştı... Kaleci Volkan’la karşı karşıya kalmıştı ki topu ayağından açınca Volkan yatarak topun sahibi oldu.
68’DE F.Bahçe yine basit gol yemeye devam etti. Kullanılan serbest vuruşta Volkan yükseldi, ‘Topu tuttu’ derken elinden kaçırdı, Douglao önüne düşen topu gole çevirdi: 2-2. 79’da Persie çok sert vurdu, aut. 85’te Şener de vurdu, aut. Bazı maçlar için ‘Derslik’ derler ya, dün böyle bir karşılaşma izledik.