Gazete Vatan Logo
Sivas Spor Kralların takımı kazanamıyor

Kralların takımı kazanamıyor

Bu sezon kadrosunda ikisi gol ve biri asist olmak üzere 3 "kral" bulunan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, ligde geride kalan haftalarda başarılı sonuçlar alamadı.

Kralların takımı kazanamıyor

Ligde 2013-2014 sezonunda rakip fileleri 17 kez havalandırarak gol krallığı sevinci yaşayan Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe, aynı sezonda asist kralı olan Cicinho ve geçen sezon attığı 17 golle Yunanistan Ligi'nin gol kralı Jeronimo Barrales gibi önemli isimleri kadrosunda bulunduran kırmızı-beyazlı ekip, beklenenden uzak bir performans sergiliyor.

Golcüler suskun kaldı

Ligde bu sezon çıktığı 6 maçtan, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrılarak 5 puan toplayabilen Medicana Sivasspor, bu periyotta rakip fileleri 7 kez havalandırırken kalesinde ise 9 gol gördü.

Aatif Chahechouhe'nun 2, Daniel Abalo, Batuhan Karadeniz, John Boye ve Ziya Erdal'ın birer kez gol sevinci yaşadığı kırmızı-beyazlı ekipte, Yunanistan Ligi'nin son gol kralı Barrales ise henüz gol atamadı.

Ligde geride kalan 5 haftada Aatif Chahechouhe tüm maçlarda 90 dakika forma şansı bulurken, Cicinho 6 maçta 408, Barrales ise 4 maçta 272 dakika oyunda kaldı.

Yiğidolar 11 maçtır galibiyete hasret

Ligde en son geçen sezonun 29. haftasında, 4 Mayıs'ta Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, bu karşılaşmanın ardından ligde Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, Kardemir Karabükspor ve Eskişehirspor'a yenildi; Kasımpaşa, Trabzonspor, Galatasaray, Osmanlıspor, Çaykur Rizespor, Torku Konyaspor ve Antalyaspor ile berabere kaldı.

Haberin Devamı