Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kredimizi tükettik

Kredimizi tükettik

F.Bahçe Teknik Direktörü Pereira, Kasımpaşa maçı öncesi puan kaybetme gibi bir lükslerinin kalmadığını belirtti.

Kredimizi tükettik

ANTALYA deplasmanında farklı kaybederek şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan F.Bahçe’de teknik direktör Vitor Peireira, Kasımpaşa karşısında da sürpriz yaşamak istemiyor. 4 gollü mağlubiyetin ardından oyuncularına yaptıkları hataları görüntülü analizlerle tek tek anlatsa da savunmanın Amed karşısında yine ‘S.O.S.’ vermesi Portekizli’yi endişeye sürükledi. “Rakibi ciddiye almadınız” ifadeleriyle sert yüzünü gösteren genç hoca, Kasımpaşa sınavı öncesi şu uyarıları yaptı:

“EKSİKLERİMİZ olabilir ancak bizim gibi büyük takımların bunu bir bahane olarak görmemesi gerekir. Kim oynarsa oynasın, sahada olmayan arkadaşını aratmamalı. Bu karşılaşmada özellikle 2. bölgeye çok fazla yük binecek. Sizden isteğim, birbirinize yakın oynayın ve sahanın her yerinde zordaki arkadaşınızın yardımına koşun.

‘RAKİP DE İSTİYOR!’

ANTALYA deplasmanında kazansaydık şampiyonluk yarışındaki rakiplerimize gözdağı verecektik. Olmadı, kazanamadık.. Çünkü kötüydük. Bir daha aynı futbolu görmek istemiyorum. Bazen sahada istediklerimizi yapamadığımız anlar olur ama bu sadece birkaç maçla sınırlı olmalı. Biz bu hakkımızı doldurduk.

Haberin Devamı

ZORLU maç temposuna asıl şimdi başlıyoruz. Bir çıkış yakalamak zorundayız. Kasımpaşa karşılaşması da bunun için iyi bir fırsat. Rakip de 3 puanı çok istiyor ama biz daha çok istemeliyiz, zafer için her zamankinden daha çok mücadele etmeliyiz.”