Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Kritik maçta flaş WhatsApp detayı ortaya çıktı

Kritik maçta flaş WhatsApp detayı ortaya çıktı

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay 1-1 berabere kaldıkları Fenerbahçe karşılaşması sonrasında yaptığı Aykut Kocaman hamlesi ortaya çıktı.

Kritik maçta flaş WhatsApp detayı ortaya çıktı

Trabzonspor’un özel kameramanının 'WhatsApp' üzerinden canlı yayını ile Kocaman’ı dinleyen Çalımbay, Kocaman’ın tartışılacak bir değerlendirme yapıp yapmadığını takip etmiş oldu. Tecrübeli teknik adam basın toplantısında, Aykut Kocaman’ın özellikle Pereira'nın kırmızı kart görmesi gerektiği sözlerine karşılık olarak, takımının son dakikalarda kornerden yediği golde görüntüler izlendiği takdirde korner kararının doğru olmadığını ifade etti. Çalımbay, Kocaman'ın basın toplantısını 'WhatsApp' üzerinden izleyerek basın toplantısı stratejisini çizmiş oldu.

ÇALIMBAY DEVRE ARASINDA FUTBOLCULARINA NE DEDİ

Trabzonspor’un Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısında çok tutuk futbol sergilemesi, Rıza Çalımbay'ın deyimi ile kendinisi de şok etti. Çalımbay ilk yarı oynanan futbolu ‘Ben de şaşırdım, ne oldu’ sözleriyle yorumladı.

İkinci yarı ise bambaşka bir Trabzonspor sahaya çıktı. Bordo mavililerin ilk yarıya göre daha canlı ve agresif olmasının nedeninin Rıza Çalımbay'ın soyunma odasında futbolcularına söyledikleri olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Tecrübeli teknik adam devre arasında oyuncularına sert bir çıkış yaparken, bireysel hata yapan futbolcularına bu hatalarını yüz yüze anlattı. Soyunma odasının ortasında dudarak, tüm futbolcularının kendisine bakmasını isteyen Rıza Çalımbay, 'Hiç biriniz beklediğim gibi değilsiniz. Kişiliğinizi ortaya koyun' diyerek sert ikazda bulundu. Bu sert ikazlar, futbolcuları kendine getirirken, ikinci yarı daha istekli bir futbol ortaya konuldu.

(61Saat)