Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Krize girse de zirvede

Krize girse de zirvede

Çaykur Rize deplasmanında sayısız gol kaçıran Beşiktaş, son anlarında büyük stres yaşadığı maçtan 3 puan çıkarıp liderlik koltuğuna oturdu.

Krize girse de zirvede

KARADENİZ seferine çıkan Beşiktaş, Rize’den istediğini aldı. Eskişehir maçında taraftarlarına özlettiği dominant futbolunu sahaya yansıtan Kartal, oyun anlamında çıkışını Çaykur Rize deplasmanında da sürdürdü.

SİYAH-BEYAZLILAR 16’da Sosa’nın kusursuz vuruşuyla frikikten golü buldu. 18’de ise Marcelo ceza sahasında topu eliyle kesince penaltıya neden oldu. Ancak atışı 20’de kullanan Deniz’e Tolga gol izni vermedi. 26’da ise Deniz bu kez kafayla üst direğe takıldı. 33’te ise Kerim, Oğuzhan’la duvar pasına girdi, Murat’ı da çalımladı ve skoru 2-0’a getiren golü attı.

TARİHİ FARKI KAÇIRDILAR

SONRASINDA Beşiktaş’ın tarihi farkı kaçırdığını söylememiz gerek. Başta belki de kariyerinin en kötü maçını çıkaran Gomez olmak üzere siyah-beyazlılar Olcay, Cenk ve Tolgay’la sayısız fırsatı harcadı. Böyle olunca bir türlü maçı bitiremedi. Nitekim 89’da Chevalier’nin attığı golle Kartal strese girdi ama rakibine 2. gol için şans vermeden maçı bitirmeyi başardı.

QUARESMA’NIN yokluğunda şans bulan Kerim maçın yıldızıydı. Tolga çıkardığı penaltı ve sonrasındaki kurtarışlarıyla galibiyette önemli rol oynadı. Sakatlanıp çıkana kadar Oğuzhan uzun bir aradan sonra beklentileri karşılarken Sosa da attığı gol ve yaptığı servislerle maçın kahramanlarından biri oldu.

Haberin Devamı