Gazete Vatan Logo
Futbol Kulüpler Birliği'nden tam destek!

Kulüpler Birliği'nden tam destek!

TFF heyeti dün Kulüpler Birliği'ne Türkiye'nin Euro 2024 adaylığı ile ilgili sunum yaptı.

Kulüpler Birliği'nden tam destek!

Servet Yardımcı ve Barış Telli; vakıf üyelerine, üzerinde Türkiye’nin adaylık logosu olan Milli Takım forması takdim etti. Başkan Fikret Orman ve üyeler ‘Birlikte Paylaşalım’ yazılı atkılarla EURO 2024 ev sahipliği adaylığımıza tam desteklerini ilettiler

TÜRKİYE Futbol Federasyonu heyeti, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında Türkiye’nin UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylığı ile ilgili bilgilendirme sunumu yaptı. Birliğin Maslak’taki ofisinde Fikret Orman başkanlığında yapılan toplantıya TFF 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı, Genel Sekreter Kadir Kardaş ile Türkiye’nin UEFA EURO 2024 Tanıtım Elçisi Barış Telli katıldı.
DETAYLAR ANLATILDI
TOPLANTIDA Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Fikret Orman ve üyelere, Türkiye’nin adaylık çalışmalarına ilişkin olarak UEFA EURO 2024 adaylık Basın Danışmanı Ersin Düzen tarafından çok detaylı bir sunum gerçekleştirildi.
SERVET Yardımcı, Başkan Fikret Orman ve Kulüpler Birliği Vakfı üyelerine üzerinde Türkiye’nin UEFA EURO 2024 adaylık logosu bulunan Milli Takım forması takdim etti.
KULÜPLER Birliği Vakfı Başkanı Fikret Orman ve üyeler de Türkiye’nin UEFA EURO 2024 adaylık sloganı “Birlikte Paylaşalım-Share Together” yazılı atkılarla 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ev sahipliği adaylığımıza tam desteklerini deklare ettiler.
‘Artık hata olmayacak’
KAYSERİSPOR Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Erol Bedir dün gerçekleştirilen toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gündem maddeleri hakkında bazı bilgi veren Bedir, yöneltilen bir soru üzerine önümüzdeki sezondan itibaren Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasının hayata geçeceğini ifade ederken “Her ne kadar sonuçta karar verecek olan insanlar olsa da yine de 4 ana başlıkta artık hata olmayacağını düşünüyoruz. Hayırlı olsun. İleride eksikleri olursa zaman içinde düzeltilir” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı