Gazete Vatan Logo
Futbol Kumanda elden düşmez

Kumanda elden düşmez

Dünya Kupası play-off maçlarının ardından Avrupa Ligleri’nde heyecan yeniden start alıyor

Futbolseverler için günün mönüsü oldukça zengin. Ekran başından kalkmak zor çünkü bir maç bitecek diğeri başlayacak.

RUBIN KAZAN-ZENIT

RUSYA Premier Lig’in son haftasında, ’Trabzon derbisi’ derbisi heyecanı yaşanacak. Gökdeniz Karadeniz’li Rubin Kazan, Fatih Tekke’li Zenit’i ağırlayacak. Kazan, bu mücadeleden 3 puan çıkardığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek.

LIVERPOOL-M.CITY

PREMIER Lig’de sezon başı yaptığı transferlerle şampiyonluk adayı takımlardan biri haline gelen Manchester City, bu sezon istediği istikrarı yakalayamayan Liverpool’la karşılaşacak. Liderin 11 puan gerisinde, 7 sırada bulunan Liverpool, son 5 maçta 5 beraberlik alan City’yi konuk edecek. 17.00’de ise lider Chelsea’nin, Wolves’u, 19.30’da da M.United’ın Everton’ı ağırlayacağı mücadeleler Spormax’te.

FREIBURG-W.BREMEN

BUNDESLIGA’DA 2. sıradaki Werder Bremen, ligin 12. sırasındaki Freiburg deplasmanına çıkıyor. Son 2 maçından da beraberlikle ayrılan ve lider Leverkusen’i 3 puan geriden izleyen yeşil-beyazlılar, son maçını Bochum önünde kazanan Freiburg karşısında şeytanın bacağını kırmak için sahaya çıkacak.

BOLOGNA-INTER

SERIE A’da geçen hafta 5 maçlık galibiyet serisi Roma beraberliğiyle son bulan Jose Mourinho’nun çalıştırdığı Inter, Bologna deplasmanına çıkacak. Son 3 maçını yitiren ve ligde yalnızca 2 galibiyet alabilen Bologna ise sürpriz arıyor.

BEŞİKTAŞ-F.BAHÇE

SÜPER Lig’deki dev derbide Beşiktaş, sahasında 4 senedir yenemediği F.Bahçe’yi ağırlıyor. Kartal 7 puanlık farkı düşürmek, Kanarya ise Beşiktaş’ı şampiyonluk potasına sokmamak amacında.

GÜNÜN diğer maçında ise son 2 maçında 5 puan kaybeden Bursa, 2’de 2 yapan G.Antep deplasmanına çıkıyor. 16.00’daki karşılaşma Lig TV’den ekranlara gelecek.

GRENOBLE-LYON

FRANSA’DA lider Bordeaux’nun ensesinde (1 puan gerisinde) bulunan Lyon, ligin son sırasındaki Grenoble’la deplasmanda karşılaşacak. Ligde son olarak Marsilya ile 5-5 sonuçlanan muhteşem mücadeye giren Lyon, Grenoble önünde gollü bir galibiyet alıp, Bordeaux’dan kopmamayı amaçlıyor.

A.BILBOA-BARCELONA

LA LIGA’NIN namağlup lideri Barcelona, A.Bilbao deplasmanına çıkıyor. 5 maçlık kötü gidişe son iki maçta aldığı galibiyetlerle son veren Bilbao, Şampiyonlar Ligi’nde istediğini henüz alamayan Katalan ekibini konuk edecek. Ronaldo’nun forma giymesinin beklendiği maçta ise 21.00’de Real Madrid, Santander’i konuk edecek. Mücadele NTV’de

Haberin Devamı