Gazete Vatan Logo
Futbol Küme düşme kavgası: 6 yaralı!

Küme düşme kavgası: 6 yaralı!

Olaylarda 2'si polis 6 kişi yaralanırken, 7 kişi gözaltına alındı.

Küme düşme kavgası: 6 yaralı!

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Turgutluspor ile Tokatspor maçı öncesi ve sonrasında çıkan olaylarda 2'si polis, 6 kişi yaralandı.

7 Eylül Stadı'ndaki karşılaşma öncesinde iki takım taraftarlarının sözlü atışmaları kavgaya dönüştü. Kavgaya müdahale eden 2 çevik kuvvet polisi ile 1 Tokatspor yöneticisi ve 1 taraftar yaralandı.

Karşılaşma sonunda rakibine 2-1 yenik düşmesiyle 2. Lig'den bir alt lige düşen Turgutluspor'un taraftarları, stadın dışında kendi arasında yönetim ve futbolculara yönelik kötü tezahürat yaparak taşla saldırıda bulundu.

Bunu önlemek isteyen polis ve özel güvenlik elemanları ile taraftarlar arasında arbede çıktı. Taraftarlar polis ekiplerini ve güvenlikçileri de taş yağmuruna tuttu.

Polis, tazyikli suyla müdahale ederek taraftarları dağıttı. Olaylar sonrası 2 taraftarın daha yaralandığı, 7 taraftarın ise gözaltına alındığı öğrenildi.

Olaylar nedeniyle iki takım futbolcuları uzun süre statta kaldı. Gözaltına alma işlemlerinin kamera görüntülerinin izlenmesinin ardından devam edeceğini belirten yetkililer, Turgutluspor tesislerinde ve stat çevresinde güvenlik önlemlerini arttırdı.

Haberin Devamı