Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kadıköy'de 'Şen'lik var!

Kadıköy'de 'Şen'lik var!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde, Kayserispor'u iki maçta da 3-0'la geçen Fenerbahçe, yarı finalde Medipol Başakşehir'in rakibi oldu.

Kadıköy'de 'Şen'lik var!

31’de Aatif’a asist yapan Josef, 35’te Lens’in kornerinde skoru 2-0 yaptı. 346 gün sonra sarı-lacivertli formayla gol atan Volkan perdeyi kapadı, Kanarya Başakşehir’in rakibi oldu

BKUPANIN ilk ayağında 3-0’la zaten yarı final için avantajlı skoru kapan F.Bahçe, rövanşı yine aynı tarifeyle kapattı: 3-0. İlk yarıda Aatif’ın sahada basmadık yer bırakmayan gayreti ve attığı golle perdeyi açan sarı-lacivertlilerde Josef de yıldızlaşan isim oldu. Neredeyse garanti bir maça göre as kadroyu tercih eden Hollandalı teknik adam, keşke aynı futbolu ligde de oynatabilse. Ya da tam tersi, futbolcular aynı özgüveni ligde de gösterse! Bu arada kayıplara karışan Karavaev’i 25 dakika görme şansı yakaladık!
18’DE Sow vurdu, Ahamada parmak uçlarıyla dokundu, korner. 31’de ise sahanın en çalışkanı Aatİf istediği golle buluştu. Souza’nın enfes topuk pasında Faslı oyuncu içeriye dalıp plaseyi yaptı: 1-0.
VOLKAN ŞANSSIZLIĞINI KIRDI
35’TE Lens’in kornerinde ilk golde asisti yapan Souza yükselip kafayı vurdu: 2-0. İkinci yarı Advocaat Akhisar maçını düşünerek Ozan ve Volkan’ı oyuna aldı. 50’de Traore yakın mesafeden vurdu, aut. 72’de Volkan vurdu, aut. 82’de Güray’ın şutunu Volkan mükemmel kurtardı. 83’de F.Bahçe’nin şanssız çocuğu Volkan maçın golüne imza atarak skor 3-0’la tamamlandı. Yarı finalde rakip Başakşehir.

Haberin Devamı