Gazete Vatan Logo
Kayseri Spor Kutlu hedef gösterdi! "Önceliğimiz..."

Kutlu hedef gösterdi! "Önceliğimiz..."

ZİRAAT Türkiye Kupasında Bucaspor'u 1-0 yenerek, 32 takım arasına adını yazdıran Kayserispor'un teknik direktör Hakan Kutlu, öncelikli hedeflerinin lig olduğunu söyledi.

Kutlu hedef gösterdi! "Önceliğimiz..."

Pazartesi akşamı oynayacakları Antalyaspor karşılaşmasının kolay olmadığını, rakiplerinin ligde henüz galibiyet alamadığını, 3 beraberliği bulunduğuna dikkati çeken Hakan Kutlu, şunları söyledi:

"Türkiye Kupasında, kadromuzda forma şansı bulamayan oyuncularıma yer verdim. Kupa galibiyeti ve gruplara kala bilmek elbette çok önemli. Kupa maçları alt liglerdeki takımların daha fazla asıldığı ve süprizlere açık karşılaşmalardır. Çok şükür Bucasspor gibi tecrübeli oyunculara sahip bir takım karşısında kupa karşılaşmasını sakatlık olmadan galibiyetle, kazasız belasız kapatarak 32 takım arasına kaldık. Ama, bizim öncelikli hedefimiz ligdir. Pazartesi akşamı Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda Antalyaspor ile yapacağımız maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Zor bir maç olacak. Antalyaspor, iyi bir kadroya sahip. Geçen yılda önemli başarılara imza attı. O nedenle puansız konuk ekip karşısında işimiz kolay değil. Ancak, saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz."

Öte yandan sarı kırmızılı takımda kaptan Mabiala ve Samba Show'un kart cezaları sona erdi. Ali Ahamada'nın da kupa maçında eldivenlerini giyip onbirde yer alarak, sakatlığını tam olarak atlatması Kayserispor'a kadro zenginliği sağladı.

Haberin Devamı