Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kuyt: 'Bana sorsunlar'

Kuyt: 'Bana sorsunlar'

Kayseri Erciyesspor'u tek gol ile mağlup eden Fenerbahçe'de Bruno Alves ve Dirk Kuyt maç sonu açıklamalarda bulundu.

Kuyt: 'Bana sorsunlar'

Fenerbahçe'nin savunmasında başarılı bir oyun ortaya koyan Bruno Alves, "Aldığımız galibiyet takım halinde kazandığımız bir galibiyetti. Egemen'in dönmesiyle defansta rekabet artacak. Bu rekabetten kazanan her zaman takım olacaktır. Bu da hocamızı tatlı bir sıkıntıya sokacaktır" dedi.

Bruno Alves şöyle devam etti;

"Ben her zaman aynıyım. Ben iyi oynasam da oynamasam da iyi oynamaya ve çalışmaya özen gösterdim. Tabii ki bazen oynayamadığım olacaktır ama her zaman önemli olan takımın performansı ve çalışmasıdır"

Kuyt: 'Bana sorsunlar'

Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Dirk Kuyt, Erciyesspor mücadelesi sonrasında açıklamalar yaparken takımdan ayrılacağı yönündeki haberleri yalanladı.
İşte Kuyt'un sözleri;
"Öncelikle ayrılık haberleri beni çok şaşırtıyor. Herkes geleceğim ile ilgili konulşuyor. Bazı fikirleri var. Gelecek yıl ne yapacağımı gazetelere yazıyorlar. Ama kimse benim geleceğim ile ilgili şu ana kadar bir soru sormadı. Bir dahaki sefere geleceğim ile ilgili bir şey yazmak isterlerse bana sorsunlar. Benim geleceğim şu anda Fenerbahçe ve şu anda en önemlisi şampiyon olup 4. yıldızı kazankmak. Ondan sonra ne olacağını göreceğiz. Ama tekrarlıyorum, benim için önemli olan içinde bulunduğumuz yıl. Sonrasında ne olacağını göreceğiz"

Haberin Devamı