Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Larin bitti bitiyor!

Larin bitti bitiyor!

Beşiktaş, Cenk Tosun'un yerini Kanadalı santrfor ile doldurmak üzere...

Larin bitti bitiyor!

Siyah-beyazlılar, Atiba’nın tavsiye ettiği 22 yaşındaki futbolcuyla büyük ölçüde anlaştı. Kara Kartal’ın 1.88 boyundaki genç golcüye 4.5 yıllık sözleşme imzalatması bekleniyor.

CENK Tosun’u Premier Lig temsilcisi Everton’a rekor bonservis bedeli karşılığında gönderen Beşiktaş, milli oyuncunun boşluğunu Cyle Larin ile doldurmak üzere... Siyah-beyazlılar, Atiba Hutchinson’ın önerdiği genç futbolcuyu uzun süredir takip ediyordu. Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda “Artık Avrupa’da oynama zamanım geldi” diyen Larin ile görüşen yönetim, 22 yaşındaki santrforla büyük ölçüde anlaşma sağladı.
2014-15 sezonundan bu yana ABD’nin Orlando City takımında forma giyen Larin, MLS’te toplam 87 maça çıktı ve 43
gol atarken 8 de asist yaptı. Kartal’ın kısa süre içinde genç futbolcu ile 4.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
TUTUKLANMIŞTI!
KANADA Milli Takımı’nın formasını 21 kez giyen 1.88 boyundaki futbolcu son maçına 8 Ekim 2017’de çıktı. 3 aydır maç yapmayan Larin, 2017 yılının haziran ayında alkollü araç kullanmaktan dolayı tutuklanmıştı. 2015 MLS SuperDraft’ında Orlando tarafından ilk sırada seçilen Kanadalı futbolcu, o sezon attığı 17 golle yılın çaylağı unvanını almıştı. Larin’in adı daha önce Everton, Celtic ve Anderlecht ile de anılmıştı.

Haberin Devamı