Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Larin, güneş gibi parlıyor!

Larin, güneş gibi parlıyor!

Sezon öncesi "Transfere gerek yok, ben varım" diyen Kanadalı futbolcu hocasının güvenini boşa çıkarmıyor.

Larin, güneş gibi parlıyor!

B36 Torshavn karşısında hat-trick yapan Cyle Larin, siyah-beyazlı takımla çıktığı toplam 6 resmi maçta 7 kez ağları havalandırdı. Hazırlık kampında birinci forvet olabileceğinin mesajını herkese vermeye çalıştığını ifade eden 23 yaşındaki futbolcunun formayı kaptırmaya niyeti yok.

BEŞİKTAŞ’IN yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı 6 hazırlık maçında gol atamayan Cyle Larin bu sezon çıktığı 2. resmi maçında bir patladı pir patladı. Slovakya kampında VATAN’a verdiği özel röportajda, “Transfere gerek yok ben varım” diyen Kanadalı oyuncu, siyah-beyazlıların B36 Torshavn’ı 6-0 yendiği maçta 3 gol birden atarak kendisine güvenenleri mahcup etmedi.

“NEGREDO ve Love’ın durumlarını kendim için bir baskı olarak görmüyorum aksine bir motivasyon unsuru olarak görüyorum. Hazırlık kampında takımın 1. forveti olabileceğimin mesajını herkese vermeye çalıştım” diyen Larin çıktığı 2 resmi maçta 3 gol atarak bu konudaki kararlılığını ortaya koydu. Larin geride kalan sezonda da 4 lig maçında 4 gol atmayı başarmıştı.

Haberin Devamı

HAT-TRICK’I SEVİYOR

SİYAH-beyazlı formayı 6 resmi maçta 319 dakika süre alan 23 yaşındaki futbolcu toplamda 7 kez ağları havalandırırken maç başına 1.16 gol ortalaması tutturdu. Ayrıca Kanadalı futbolcu, 45.5 dakikada bir rakip fileleri havalandırdı.

LARIN ayrıca bu maçta 2 kez hat-trick yapmayı da başardı. Geçen sezonun kapanış mücadelesi olan Demir Grup Sivas maçında da 3 gol atan Larin, Torshavn karşısında da aynı performansı gösterirdi.

DEMBA Ba’nın ardından siyah-beyazlı formayla Avrupa’da bunu başaran ikinci futbolcu olan Larin ayrıca sonraki karşılaşmalarda 6 gol daha bulursa Senegalli futbolcunun bir sezonda Avrupa’da en çok gol atan oyuncu (8) unvanınının da yeni sahibi olacak.