Gazete Vatan Logo
Futbol Lassana Diarra’da flaş gelişme

Lassana Diarra’da flaş gelişme

Lassana Diarra’da  flaş gelişme

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in transfer sürecinin devam ettiğini söylediği Real Madrid’in Fransız orta saha oyuncusu Lassana Diarra için dün yapılması gereken transfer görüşmesi iptal edildi.

LASSANA’NIN MALİYETİ YÜKSEK

Galatasaray AŞ Genel Müdürü Ebru Köksal, Madrid Kulübü’nün etkili ismi Genel Direktör Jose Angel Sanchez’i arayarak, futbolcunun maliyetinin yüksek olması nedeniyle görüşmeyi iptal ettiklerini söyledi.

REAL MADRİD FİYAT KONUSUNDA ESNEK DAVRANACAK

Konuyla ilgili olarak Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan FIFA Menajeri Bayram Tutumlu, “Real Madrid’in Genel Direktörü Jose Angel Sanchez, başkan Perêz’den sonra Real Madrid’in transferdeki en önemli ismidir. Kendisi beni aradı. Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü Ebru Köksal, Saches’i aramış ve ‘Diarra için istediğiniz fiyat çok pahalı’ demiş. Bunu söyledi. Sanches, ayrıca bana fiyat konusunda Real Madrid’in son derece esnek davranacağını bu nedenle Madrid’te görüşme talep ettiklerini bildirdi” dedi.

ALİ GÜRSOY, BU TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİREBİLİR

Yıllardır İspanya’da yaşayan ve Real Madrid’le iyi ilişkileri olan Tutumlu, “Bundan 1 hafta önce yönetici Ali Gürsoy’u aradım. Lassana Diarra transferini çok kolay gerçekleştirebileceklerini; çünkü Morinho’nun bu futbolcuyu istemediğini söyledim. Ali Gürsoy, onu alırdı. Fakat Ali Gürsoy’un kontrolü dışında Galatasaray, Real Madrid’le kontağa geçmiş ve randevuyu iptal etmiş. İkincisi, Galatasaray çok tehlikeli yolda. Şu olay kulübün Adnan Polat –Sezgin çizgisinde gittiğini gösteriyor. Ben bundan endişe duyuyorum.

Galatasaray’da Fatih Terim gibi üstün bin insan varken, Ali Gürsoy gibi gencecik ve yetenekli bir yönetici varken, Ali Dürüst gibi çok önemli bir yönetici varken, kulübün bir danışmana ihtiyacı yok. Galatasaray danışmanlardan çok çekti. Danışmanlara ihtiyacı yok” diye konuştu.

DIARRA TRANSFERİ KAPANMADI

Transferde kapıların kapanmadığını ifade eden Tutumlu, “Bütün bunlara rağmen Lassana Diarra transferi kulüpler açısından kapanmadı. Ali Gürsoy’un Madrid’te yapacağı görüşme, çok önemli. İstanbul’a dönüşünde Lassana da yanında olur. Real Madrid’te para çok, gönül kulübüdür. Bonservis için 15 milyon ister 7’ye alırsın. Onların felsefesi ‘zor yoktur’ şeklindedir” şeklinde konuştu.

PEDRO LEON, QUARESMA’DAN DAHA ETKİLİ OLUR

Real Madrid’in gözden çıkardığı kanat oyuncusu Pedro Leon’a da değinen Tutumlu, ‘’Eğer Galatasaray, Pedro Leon’u alırsa, Beşiktaşlı Quaresma’nın havası söner. Quaresma’dan daha çabuk, ortaları daha iyi ve direkt kaleye gidebiliyor. Kısacası, Quaresma’nın havasını Türkiye’de söndürecek tek adam Pedro Leon’dur. Milan da peşinde. Kulüplerin yapacağı görüşmede bu transferin de sonuçlanacağına inanıyorum” dedi.

FATİH TERİM MİLİTO’YU TERCİH EDER

Bayram Tutumlu, “Bana göre Fatih Terim, Milito’yu tercih eder. Forlan’dan daha iyi bir oyuncudur. Forlan, sorunlu bir insandır. Milito öyle değil. Galatasaray Milito’yu isterse alır ve takıma çok daha faydalı olur” diyerek sözlerini tamamladı.

LEON, ESKİ TAKIMINA MI DÖNECEK

Bu arada İspanyol Diario AS Gazetesi, Real Madrid’in gözden çıkardığı 24 yaşındaki Pedro Leo’un takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdüğü ve eski takımı Getafe’ye transferinin yüksek olasılık olduğunu söyledi. AS, Getafe Başkanı Angel Torres, bu konuda önemli bir adım attığı yazdı.

Haberin Devamı