Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Lens'in gönlü Kartal'a kayıyor

Lens'in gönlü Kartal'a kayıyor

Lens “F.Bahçe’yi seviyorum ama Sunderland’e aidim. Kulüp kiminle anlaşır bilemem” diyerek geleceği ile ilgili belirsizliği açıkça ifade etti.

Lens'in gönlü Kartal'a kayıyor

KİRALIK geldiği F.Bahçe’de bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Jeremain Lens, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın “Lens bize gelmek istiyor” sözlerinin ardından durumuyla ilgili olarak akılları karıştıran ifadeler kullandı. Ezeli rakiplerinin başkanının kendisi ile ilgili sözleri karşısında suskunluğu uzun süre koruyan Hollandalı futbolcu gelişmelerle ilgili olarak “Benim şu an içinde bulunduğum durum belli değil. F.Bahçe Kulübünü ve taraftarlarımızı çok seviyorum ama Sunderland’e aitim. Kulüp kiminle anlaşır bilmiyorum” yorumunu yaptı.

SEZON başında sarı-lacivertli takıma Advocaat’ın isteği üzerine gelen ve kısa sürede büyük katkı yapan Lens için 10 milyon Euro’yu bulan bonservis bedeli yönetimi düşündürüyordu. Sunder-land’in küme düşmesiyle birlikte fiyatı da düşmüş oldu. Son olarak 5.5 milyon Euro’ya kadar düşen İngilizler, F.Bahçe kanadından gelen “Bu para çok” yanıtıyla görüşmeleri bitirdi.

FİYATI YÜKSELDİ

KANARYA’DA tekrar kiralık formülü de düşünülüyor ancak Beşiktaş’ın araya girmesiyle birlikte Lens’in hem fiyatı arttı hem de popülaritesi. Siyah-beyazlı kulüp benzer bir taktikle F.Bahçe’de Gökhan Gönül’ü renklerine bağladığında kimse bu transferin gerçekleşeceğine imkan tanımamıştı. Lens’in önce beğeniyle başlayan sonrasında resmi teklife kadar giden bu macerada kararını önümüzdeki haftalarda vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

F.BAHÇE yönetimi Lens’in durumu konusunda oyuncudan yana ısrarcı olmayarak taktik uygulayacak olsa da kulislerde Beşiktaş’ın bu fırsatı kaçırmayacağı konuşuluyor.