Gazete Vatan Logo
İngiltere Leyton Orient'in yeni hocası Ömer Rıza!

Leyton Orient'in yeni hocası Ömer Rıza!

Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Kıbrıs kökenli Türk Ömer Rıza, League Two'da zor günler geçiren Leyton Orient'in yeni teknik direktörü oldu.

Leyton Orient'in yeni hocası Ömer Rıza!

Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Kıbrıs kökenli Türk Ömer Rıza, League Two'da zor günler geçiren Leyton Orient'in yeni teknik direktörü oldu. Takımda yardımcı hoca olarak çalışan Ömer Rıza menajer Danny Webb'in dün akşamki istifası sonrası sezon sonuna kadar takımın başına getirildi.

12 Ocak'ta göreve gelen Webb 12 maçta sadece 2 galibiyet alabilmiş ve Doğu Londra ekibi ligin dibine demir atmıştı. Şu anda 39 maçta topladığı 32 puanla 24. sırada olan Leyton Orient kalan 7 maçta güvenli bölge ile olan 7 puanlık farkı kapatamazsa önümüzdeki sezon Football League'e veda etmiş olacak.

Ömer Rıza'nın ilk maçı yarın 17:00'de Wycombe Wanderers ile. Futbola Arsenal altyapısında başlayan Londra doğumlu Türk oyuncuyu ligimizde 2003-2008 yılları arasında Denizlispor ve Trabzonspor formaları ile de izlemiştik. Golcü oyuncu Türkiye kariyerinde 20'den fazla gol atmıştı.

Zor bir durumda takımın başına geçen tecrübesiz ismin ilk profesyonel teknik direktörlük deneyimi olacak. Bu zor görevde başarılı olursa önümüzdeki yıllarda Football League'de takım çalıştırmaya devam edebilir, ya da kısa bir süre sonra kendisini Survivor'da izleyebiliriz.

Haberin Devamı

(premierligturkiye.com)