Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Lichtsteiner pazarlığı

Lichtsteiner pazarlığı

33 yaşındaki İsviçreli futbolcu için Juventus’un kapısını çalan Beşiktaş, bonservis pazarlıklarına başladı. Hedef, kulübünde mutlu olmayan Lichtsteiner ile 2 yıllık sözleşme imzalamak.

Lichtsteiner pazarlığı

Gökhan Gönül’ün sakat olması, Andreas Beck’in ise Stuttgart’a satılmasının ardından Beşiktaş sağ beksiz kaldı. Teknik direktör Şenol Güneş, burada geçici olarak Adriano’yu görevlendirirken, yönetim ise şampiyonluk yolunda işi şansa bırakmak istemiyor.

Beşiktaş, Avrupa’da transfer dönemi kapandığı için Lichtsteiner ismini fırsat olarak görüyor. Juventus’un Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil etmediği İsviçreli futbolcu, büyük hayal kırıklığı yaşadığını söylemiş ve kulübünde mutsuz olduğunu belirtmişti. Siyah-Beyazlılar, 33 yaşındaki oyuncuyu uygun bir bonservis bedeliyle renklerine bağlamanın planlarını yapıyor. Juve ile temasa geçilirken, gizliden gizliye pazarlıklar başladı. Kartal’ın kafasındaki rakam 2 milyon Euro civarı.

Müthiş rekabet

Eğer İtalyan kulübü öneriyi kabul ederse, Lichtsteiner bonservisiyle birlikte Kartal olacak. Beşiktaş, başarılı sağ bek ile 2 yıllık mukavele yapmayı planlıyor. Eğer Lichtsteiner gelirse, sol bekte Caner ile Adriano ile yaşanan rekabetin benzeri savunmanın sağında bu kez İsviçreli futbolcuyla Gökhan Gönül arasında yaşanacak.

Haberin Devamı

(Fanatik)