Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Lider Manisa'da şenlendi

Lider Manisa'da şenlendi

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında lider Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 3-0'la geçerek haftayı kayıpsız kapadı.

Lider Manisa'da şenlendi

F.BAHÇE için Beşiktaş maçının ardından zor geçmesi beklenen Akhisar deplasmanı zemin engeline rağmen mutlu sonla bitti. Zemin demişken her iki takımada eşit zorlukta bir sahada oynandı maç. İlk yarı F.Bahçe’nin her iki kanadını da tutan Akhisar, bir tek Şener’in golünü hesaba katamadı. İkinci yarının başında Şener bu kez de asist yaparak galibiyetin mimarı oldu.

KİLİDİ ŞENER’LE AÇTILAR

ŞAMPİYONLUK yolunda her maç oynayarak kazanılmıyor, bazen bir şut kilidi açabiliyor. Sarı-lacivertlilerin 3 kulvarda varolduğunu düşünürsek bu futbolu normal karşılayabiliriz. Bu arada çok pozisyona girip gol atamamaktansa girdiği pozisyonu atmak da beceri…

DIEGO’NUN uzak mesafeden şutu az farkla auta çıktı. Sarı-lacivertliler sıkışan oyunda kilidi açmak için kaleye şutlara ne kadar değer verdiğini 35’te tekrar gösterdi. Şener, sağ çapraza yakın yerden güzel vurdu, önce direk sonra gol: 0-1.

2. yarı golle başladı. 51’de Şener, rakibinden güzel sıyrılıp pasını da akıllı kullandı, V.Şen markaja rağmen topa dokundu: 0-2. ‘Artık maç bitti’ diyorduk ki, uzatmada Fernandao dar açıdan güzel vurdu ve skor 3-0 dedi.

Haberin Devamı