Gazete Vatan Logo
Rizespor K'Rize' çare son nefes!

K'Rize' çare son nefes!

Zirvede hata yapmak istemeyen İstanbul ekibi, Jantscher’in 12’deki golüyle şoke olurken 35’te Emre durumu eşitledi. 90’da ise Saadane kendi ağlarını vurunca Başakşehir koltuğunu korudu

K'Rize' çare son nefes!

GEÇEN sezon yakaladığı başarının tesadüf olmadığını cümle aleme kanıtlamak istercesine bir performans sergileyen Başakşehir, Süper Lig’de 11. haftayı da namağlup ve lider olarak tamamladı. Haftanın kapanış gününde Ç.Rize’yi konuk eden İstanbul ekibi 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 kazandı ve gelecek hafta Beşiktaş’la oynayacakları karşılaşma öncesi aradaki 2 puanlık farkı korudu.

OYUNA iyi başlayan ve skor üstünlüğünü eline alan konuk Ç.Rize’ydi. Karadeniz temsilcisi, 12’te Jantscher’in ceza sahası dışından sol ayakla yaptığı harika vuruşla 1-0 öne geçti.

TAM BİTTİ DERKEN...

BU andan sonra ise kontrol Başakşehir’deydi. 35’te kazanılan serbest vuruşta topun başına gelen kaptan Emre Belözoğlu çok klas bir vuruşla adeta kaledeki örümcek ağlarını aldı ve ilk yarı 1-1 tamamlandı.

İKİNCİ yarıda konuk Ç.Rize kontrataklarla etkili oldu. Bir golü ofsayt gerekçesiyle verilmeyen Rize 87’de Başakşehir’in yenilmezlik unvanını bitirmek üzereydi. Tuszynski’nin altıpas içinden yaptığı vuruşu Volkan Babacan ayaklarıyla önlerken 90’da Visca’nın kullandığı kornerde Kweuke’nin uzaklaştıramadığı topa Epureanu kafayı vurdu, Saadane’ye çarpan meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Başakşehir liderliğini sürdürdü.

Haberin Devamı