Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Lidere kimse karışamayacak

Lidere kimse karışamayacak

Emre ile Emenike gerginliği soyunma odasına taşınınca İsmail Kartal evine gitmeye hazırlanan takımı Samandıra'ya götürüp toplantı yaptı:

Lidere kimse karışamayacak

G.ANTEP maçında Emenike'nin Emre ile yaşadığı gerginliğin ardından taraftara tepki göstermesi ve sonrasında oyundan alınıp direkt soyunma odasına giderken olayların sahadakiyle sınırlı kalmadığı ortaya çıktı. Trabzon deplasmanında da arkasında yer alan oyunculara yardım etmediği için takım arkadaşını maç içerisinde hocasına şikayet eden Emre soluğu soyunma odasında aldığında Emenike’nin tepkisiyle karşılaştı.

‘HADİ SAMANDIRA’YA’

SOYUNMA odasında sakinleşmeye çalışan Nijeryalı golcü herkesin gözü önünde Emre’ye kafa tutarak üzerine yürüdü. Karşılıklı söz düellosu şeklinde geçen bu tartışma sonrası araya giren futbolcular olası bir gerginliği önlemiş oldu. F.Bahçe Teknik Direktörlüğü görevinde ilk kriziyle karşı karşıya kalan İsmail Kartal da duruma sessiz kalmayarak takıma seslendi ve “Hadi beyler, Samandıra’ya gidiyoruz, toplantı var” dedi.

‘YA MAÇI?YİTİRSEYDİK!’

EMENIKE de dahil tüm takım otobüse giderek derin bir sessizlik içinde toplantıyı bekledi. Kartal yaşananlara “Beyler saha içinde bir daha gerginlik istemiyorum. Bunlar kazanma isteğinden ancak bütün gözler üzerimizdeyken yaşananlara anlam veremedim. Ya bu maçı kaybetseydik? Ertesi gün bu moral bozukluğunun üstüne bir de başka şeylerle uğraşmak zorunda kalacaktık.

Haberin Devamı

EMRE DE YUMUŞATTI

EMRE saha içinde sizin lideriniz. Tecrübesi ve kariyeriyle bu görevi layıkıyla yapıyor. O bir şey söylüyorsa mutlaka sebebi vardır. Liderinizin sözünü dinleyeceksiniz” dedi. Kaptan Emre Belözoğlu da arkadaşlarına “Sahanın içinde kendim de dahil olmak üzere bir şeyler ters gidiyorsa bunu dile getiriyorum. Herkesin yanında oynayan arkadaşına yardım etmesini isterim. Uyarım bundan ibaretti” diyerek ortamı yumuşattı.