Gazete Vatan Logo
Futbol Lincoln kulübeye

Lincoln kulübeye

Yarın Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak G.Saray-F.Bahçe derbisi öncesi iki yıldızın son durumu şöyle:

Galatasaray’da Lincoln, Bülent Korkmaz tarafından 18’e alınacak ama ilk 11’de görev verilmeyecek. Korkmaz, Lincoln’ün kondüsyonunun hâlâ yetersiz olduğunu düşünüyor; Maçın gidişatına göre oyuna alınabilecek. Fenerbahçe’de ise Alex’in sakatlığı sürüyor. Brezilyalı futbolcu arka adalesindeki 2. derece zorlanma nedeniyle 18’de bile olmayacak.

LINCUON KULÜBEYE

G.SARAY’IN problem adamı Cassio Lincoln, derbide yedek soyunacak. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Brezilya’ya gidip, takıma 7 gün geç katılan ve kondisyon açığını ekstra antrenmanlarla kapatmaya çalışan Sambacı’yı, teknik direktör Bülent Korkmaz kulübede tutacak.

GEÇEN hafta G.Antep deplasmanına götürülmeyen Lincoln, derbi için gerekli enerjiyi depoladı. Ancak Korkmaz, taktik gereği Lincoln’ü 11’de oynatmayacak. Korkmaz, ilk yarıda sarı-kırmızılıların 4-1 kaybettiği maçta F.Bahçe filelerini sarsan Sambacı’dan maçın gidişatına göre ilerleyen dakikalarda faydalanacak.

100 bin aboneyle, 4 milyon $ GELİR

G.SARAY’IN Avea ile birlikte hayata geçirdiği GSM operatörü GSMobile’ın tanıtımı dün yapıldı. GSMobile, 100 bin kullanıcıya sahip olduğunda sarı-kırmızılı kulüp, yıllık 4 milyon dolar gelir elde edecek. GSMobile’ın önemine değinen Başkan Adnan Polat, “Kullandığımız cep telefonları, size ekstra bir külfet getirmeden kulübe katkı olarak dönüşüyor” dedi.

Arda: Hakkını verir, F.Bahçe’yi YENERİZ

G.SARAY’IN yarın F.Bahçe önünde en büyük kozlarından olacak olan Arda Turan, derbinin hakkını verip, kazanmak istediklerini söyledi. Sarı-kırmızılı kulübün hayata geçirdiği cep telefonu operatörü GSMobile’ın tanıtımında soruları yanıtlayan Arda, dev maçı şöyle yorumladı: “Derbi halkımıza heyecan veriyor. Centilmenlik içinde güzel bir maç olsun. Kazanmak için her şeyi yapacağız.

Korkmaz KIZDI, takım ciddileşti

F.BAHÇE hazırlıklarını sürdüren G.Saray’ın dünkü idmanında ilginç bir olay yaşandı. Çift kale maçta futbolcuların kendilerine oynadığını gören teknik direktör Bülent Korkmaz, kızıp çalışmayı bitirdi. Daha sonra biraraya gelip konuşan sarı-kırmızılı futbolcular, Korkmaz’ın yanına gidip, “Hocam hatamızı anladık, bizi affet” deyince idman kaldığı yerden ciddiyetle devam etti.

Haberin Devamı