Gazete Vatan Logo
Galatasaray Linnes derbiye, Mariano kulübeye...

Linnes derbiye, Mariano kulübeye...

Galatasaray'da Beşiktaş derbisinde bazı taşlar yerinden oynayacak. Teknik Direktör Fatih Terim, Konya’ya götürülen ama 21 kişilik maç kadrosunda yer verilmeyen Marcao ile Linnes’e dev karşılaşmada ilk 11’de şans verecek.

Linnes derbiye, Mariano kulübeye...

Galatasaray’da Atiker Konyaspor maçında alınan beraberlik kadar oynanan futbol ve daha da önemlisi 90 dakika boyunca kaleye tek bir isabetli şut atılamaması rahatsızlık yarattı.

Cim-Bom’da Beşiktaş derbisiyle beraber bazı taşlar yerinden oynayacak. Teknik Direktör Fatih Terim, Konya’ya götürülen ama 21 kişilik maç kadrosunda yer verilmeyen Marcao ile Linnes’e Beşiktaş derbisinde 11’de şans verecek.

Sarı-kırmızılılarda Yeni Malatyaspor ile yapılan kupa maçında kasığından sakatlanan Marcao’yu 4 gün sonra Konya’da riske etmeyen Terim, Brezilyalı stoperi hafta sonu sahaya sürecek. Marcao’nun dönüşüyle beraber Donk’un orta alana çekilmesi bekleniyor.

Sarı-kırmızılılarda bir diğer radikal karar ise sağ bekte olacak. Konya’da Mariano’nun sergilediği kötü oyun nedeniyle Linnes tercih edilecek. Galatasaray’da bu hafta yabancı kontenjanı nedeniyle Fernando, Mariano ve Mitroglou üçlüsünden ikisi tribüne çıkacak.

(Milliyet)