Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Lionel Messi Beşiktaşlıları kızdıracak!

Lionel Messi Beşiktaşlıları kızdıracak!

Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi, verdiği röportajda birçok konuya değindi. Şampiyonlar Ligi yorumu yapan Messi, Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih'in harika bir takım olduğunu ve sonuna kadar gideceklerini belirtti.

Lionel Messi Beşiktaşlıları kızdıracak!

Dünya futbol tarihinin en iyilerinden biri olan Lionel Messi, özel bir röportaj verdi ve dikkat çeken ifadeler kullandı.

"NEYMAR GİDİNCE DEFANSİF OLARAK GELİŞTİK"

"Neymar'ın ayrılığı oynama tarzımızı da değiştirmemize yol açtı. Ofansif olarak potansiyelimizin bir kısmını kaybettik ama defansif olarak ciddi anlamda geliştik. Sahada daha dengeliyiz ve bu da defansif olarak daha güçlü olmamızı sağlıyor"

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE EN İYİLER CITY VE PSG"

"Manchester City, şu anda en güçlü takımlardan. PSG de öyle. Real Madrid'i de göz ardı etmiyorum. Her ne kadar şu ana kadar beklenen sonuçları alamasalar da kalite ve tecrübe anlamında onlar da yarışta. Bayern Münih de çok ciddi ve harika bir takım sonuna kadar gideceklerdir. Ama şu anda en iyiler Manchester City ve PSG."

"RONALDO İLE ARKADAŞ MIYIZ, BUNU BİLMİYORUM"

"Ronaldo ile arkadaş mıyız? Bilmiyorum, arkadaşlık birlikte zaman geçirerek kuruluyor ve biz birbirimizi sadece ödül törenlerinde görüyoruz. Konuşmak için şans bulduğumuz tek anlar bu törenler. Bizim hayatlarımız pek birbiriyle çakışmıyor."

Haberin Devamı

"BENİM HEDEFİM BİREYSEL BAŞARILAR DEĞİL"

"Ballon d'Or kazanmak her zaman güzeldir ancak her zaman söylediğim gibi önceliğim bireysel başarılar değil. Ben Şampiyonlar Ligi ya da La Liga'yı kazanmayı tercih ederim."

"BABA OLMAK BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEY"

"Baba olmak, başıma gelen en güzel şey. Olayları farklı görmeye başlıyorsun. Günlük hayatın başka küçük olayların ortasında şekilleniyor ama baba olunca her şey değişiyor. Thiago ile fazla zaman geçirmeye çalışıyorum. Onu yatırıyorum, konuşuyorum, Antonello, Meteo ve ben birlikte akşam yemeği yiyoruz. Bir aile böyle olur."

"OĞLUM BİRİ İMZA İSTEDİĞİNDE ŞAŞIRIYOR"

"Mateo biri benden fotoğraf ya da imza istediğinde anlamıyor, ona ilginç geliyor. Thiago yavaş yavaş anlamaya başladı. Bazen evde beni taraftarların yaptığı gibi "Messi" diye çağırıyorlar."