Gazete Vatan Logo
İngiltere Liverpool tarihinde ilk kez 4'te 4'le başladı

Liverpool tarihinde ilk kez 4'te 4'le başladı

Premier Lig'de Liverpool, özellikle ikinci yarıda çok zorlandığı maçta Leicester deplasmanından 3 puanla döndü: 1-2. Bu sonuçla Kırmızılar, 4'te 4 yaparak şampiyonluğun adayları arasında olduğunu gösterdi.

Liverpool tarihinde ilk kez 4'te 4'le başladı

Premier Lig'de Liverpool fırtınası dinmek bilmiyor... Kırmızılar 4. haftada ikinci yarıda sıkıntıya düştüğü maçı 2-1 kazanarak üst üste 4. galibiyetini almayı başardı.

King Power Stadı'ndaki karşılaşmanın ilk yarısında oyunu domine eden konuk ekip 10. dakikada Sadio Mane ve 45'te Roberto Firmino'nun golleriyle devreyi 2-0 önde tamamladı.

75 milyon euroluk Allison'dan dev hata!

İkinci yarıda bambaşka bir Leicester vardı sahada... 63'te 75 milyon euro karşılığında Roma'dan transfer olan kaleci Allison'un dev hatasında Ghezzal topu ağlara gönderdi: 1-2. Kalan dakikalarda ev sahibi ekibin baskısı sonuç getirmedi ve Liverpool Premier Lig tarihinde ilk kez sezona 4'te 4 yaparak başladı.

Çağlar Söyüncü kadroda yok

Bu sonucun ardından Liverpool puanını 12'ye çıkarırken, Leicester 6 puan kaldı. Leicester'a transfer olan milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü antrenman eksikliği nedeniyle 18 kişilik kadroya alınmadı.