Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Liverpool'un ödülü ilk 11 oldu

Liverpool'un ödülü ilk 11 oldu

Slaven Bilic, Perşembe günkü mücadelenin iki yıldızı Tolgay Arslan ve Opare 'yi Süper Lig'de ilk kez on birde sahaya sürmeyi düşünüyor.

Liverpool'un ödülü ilk 11 oldu

Liverpool maçında attığı şık golle turun geçilmesinde büyük pay sahibi olan Tolgay Arslan ve asıl mevkisi sağ bek olmasına rağmen Ramon Motta'nın yokluğunda sol bekte başarıyla görev yapan Daniel Opare'nin Balıkesirspor karşılaşmasında 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Bilic'in son haftalarda düşüş yaşayan Sosa'nın yerine Tolgay'a, cezalı Motta'nın yerine de yine Opare'ye görev vereceği öğrenildi.

BİLET SATIŞI YOK!

Beşiktaş yönetiminden taraftarlara kötü haber... Brugge, Belçika'daki maç için sadece bin 350 bilet verdiği için taraftara bilet satışı yapılmayacak.

SİVAS VE ERCİYES MAÇLARI ÖNE ÇEKİLSİN

Beşiktaş, Club Brugge ile 12 ve 19 Mart tarihlerinde oynayacağı karşılaşmalar öncesi TFF'den Sivas (9 Mart) ve Erciyes (16 Mart) maçlarının 1'er gün öne çekilmesini istedi. 8 Mart Pazar günü F.Bahçe- Galatasaray derbisi olduğu için Sivasspor'la yapılacak karşılaşmanın saat 15.00 ya da 16.00'da oynatılması da talep edildi.

(Sabah)