Gazete Vatan Logo
Futbol Locada yönetici cirkinliği!

Locada yönetici cirkinliği!

BJK, önceki günkü Anadolu Efes-Beşiktaş Milangaz maçında locada yaşananları tartışıyor

Beşiktaşlı bazı yöneticiler önceki günkü Anadolu Efes maçını locada izlerken, küfürler edildi, masalar kırıldı, yakışıksız hareketler yapıldı.

BEŞİKTAŞ camiası, önceki günkü Anadolu Efes-Beşiktaş Milangaz maçını locada izlerken, içkiyi fazla kaçırıp, kendilerine yakışmayan davranışlarda bulunan yöneticileri tartışıyor. Siyah-beyazlıları serinin 5. maçında, protokol tribününde başkan Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi, Tamer Kıran ve Abdullah Sözer temsil etti. Siyah-beyazlı yöneticiler için tahsis edilen locada ise Cem Bilge, Mesut Urgancılar, Y.Kaya Yılmaz, Berkan Gocay, Metin Albayrak, Seyit Ateş, Umut Güner, Ahmet Kavalcı, Hüseyin Bican ve Gökhan Sarı vardı.

İLK çeyrekte çıkan olaylar sonrası locada küfürler edildiğini gören başkan Orman yerinden kalkıp, locaya gitti ve yöneticileri uyardı. Ama o döndüğün locada sanki hiçbir şey söylenmemiş gibi davranılmaya devam edildi.

HERKESİN ÖNÜNDE!

VİSKİ şişeleri boşalıyor, Efesliler’e ve hakemlere küfürler ediliyor, dev bayraklar sallanıyor, masalar kırılıyordu. Bunun üzerine Orman, Çebi’den de bir uyarı yapmasını istedi. Çebi locaya gittiğinde Kavalcı, Ateş ve Güner orada yaşananlardan rahatsız olduklarını söylediler. Çebi locadan çıkmak isteyen yöneticilere “Gitmeyin, bana yardımcı olun” dedi. Sonrasında bu 4’lü arkadaşlarını sakinleştirmeye çalışsalar da herkesin gözü önünde yaşananlar camia içinde büyük eleştiri topladı.

Haberin Devamı