Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Love tamam sıra Alanya'da!

Love tamam sıra Alanya'da!

Beşiktaş, geçen sezonun gol kralıyla söz kesti.

Love tamam sıra Alanya'da!

Kartal’ın Vagner Love ile yıllık 2 milyon Euro’dan 2.5 senelik sözleşme üzerinde anlaştığı öğrenildi. Yönetim şimdi de Akdeniz ekibinin takas+para teklifine vereceği yanıtı bekliyor.

DEVRE arası transfer döneminin bitmesine bugün itibariyle tam 1 hafta kalırken Beşiktaş, Cenk Tosun’un boşluğunu doldurmaya bir adım daha yaklaştı. Siyah-beyazlıların Antalya ile deplasmanda oynadığı karşılaşmanın ardından kulübün, Aytemiz Alanyaspor’un Brezilyalı yıldızı Vagner Love’a olan ilgisi resmi ağızlardan açıklanırken dün de transferde önemli gelişmeler yaşandı.
DAHA önce CSKA Moskova forması ile Şampiyonlar Ligi’nde oynayan ve Beşiktaş ile yeniden ‘Devler Sahnesi’nde yer alma fırsatını kaçırmak istemeyen Sambacı da ayrılmayı kafasına koydu. Siyah-beyazlıların 33 yaşındaki Love’ı yıllık 2 milyon Euro’dan 2.5 senelik sözleşmeye ikna ettiği öğrenildi.
ÇAVUŞOĞLU ENDİŞELİ
ANCAK Aytemiz Alanya Başkanı Hasan Çavuşoğlu “Vermeyi düşünmüyoruz ama Vagner de büyük bir takıma gitmek
isteyebilir” diyerek açık kapı bıraksa da “Devre arasında onun gibi bir futbolcuyu nasıl alacağız? Ona ihtiyacımız var” sözleriyle Brezilyalı golcünün takımdan ayrılması durumunda büyük sıkıntı yaşayacaklarının da altına çizdi.
BU gelişmelerin ardından Beşiktaş yönetimi Mustafa Pektemek ve Larin’i de kapsayan Aras, Veli, Gökhan Töre’li bir takas formülüyle Akdeniz ekibinin kapısını çaldı. Son teklifte takasa ek olarak para da önerilirken Aytemiz Alanya’nın yanıtı için beklemeye geçildi.

Haberin Devamı