Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Lucas Lima'dan flaş istek!

Lucas Lima'dan flaş istek!

Kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen ve Santos’un nikah tazeleme teklifini reddeden 27 yaşındaki 10 numara, sarı-lacivertlilerden süre istedi

Lucas Lima'dan flaş istek!

Fenerbahçe taraftarının gelmesi için sosyal medya üzerinden sadece kendisine değil tüm yakın akrabalarına da baskı yaptığı Lucas Lima transferi, bir hafta içerisinde netliğe kavuşacak. Sarı-lacivertli yönetimin, Ocak ayında sözleşmesi biteceği için 3 milyon Euro imza parası önerdiği Lima, Santos'un sözleşme uzatma teklifini reddetti. 27 yaşındaki oyuncu, F.Bahçe'ye, "Avrupa'ya transfer olmayı istiyorum. Ancak kararımı vermek için sizden süre istiyorum. 1 hafta bekleyin" mesajı yolladı.

OCAK'A KADAR BEKLEYEBİLİRİZ

Lima'nın 5 milyon Euro imza parasında direttiği, bu noktada kendisine en yakın kulübün Inter olduğu ifade ediliyor. Ancak oyuncunun eski takım arkadaşı Gabigol'ün Inter'de düzenli oynayamaması nedeniyle İtalyanlarla ilgili endişeleri bulunuyor. F.Bahçe bu endişeden faydalanıp transferi bitirmenin peşinde. Sarı-lacivertliler, Lima'ya "Bonservisini alamazsan, seni Ocak'a kadar bekleriz" diyerek oyuncunun kafasını rahatlattı. Brezilyalı oyuncunun, Cuma günü kararını açıklaması bekleniyor.

Haberin Devamı

LUCAS PEREZ'İN MESELESİ MİLLİ

Fenerbahçe'nin forvet transferindeki liste başı isim olan Lucas Perez'de can sıkan bir gelişme yaşandı. 2018 Dünya Kupası'nda İspanya Milli Takımı kadrosunda yer almak isteyen golcü oyuncu, bu nedenle daha önce reddettiği Deportivo'yla yeniden masaya oturdu. Perez'in İspanya'da başka teklif alamamasına rağmen halen La Liga'da forma giyme isteği F.Bahçe'ye transferini zora soktu. Perez Deportivo ile anlaşırsa, F.Bahçe listesindeki diğer isimlere yönelecek.

JEREMAİN LENS ADA'DA KALMAK İSTİYOR

Geçen sezon Fenerbahçe'de kiralık oynayan ve hem sarı-lacivertlilerin hem de Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Jeremain Lens, Sunderland'in hazırlık maçlarında en etkili ismi oldu. Hollandalı futbolcu "Bu kulüp için elimden geleni yapacağım. Umuyorum gollerime devam ederim" şeklinde konuştu

STURM GRAZ İNAT ETTİ, ÜÇ PUANI ALDI

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Sturm Graz, Avusturya Ligi'nin ilk haftasında konuk ettiği Sankt Pölten'i 3-2 yendi. Misafir ekip, Thürauer'in golleriyle 2-0 öne geçerken, Zulechner'in 16 ve Hierlander'in 60. dakikadaki golleriyle skoru eşitleyen Sturm Graz, Zulj'un 90+2'de penaltıdan attığı golle üç puanı aldı.

Haberin Devamı

(Sabah)