Gazete Vatan Logo
Galatasaray Lucescu'da flaş gelişme!

Lucescu'da flaş gelişme!

Sarı-Kırmızılı kulüple yüzde 85 oranında anlaşan ve Galatasaray Yönetimi’ne, “Sezon sonunu bekleyin” diyen Mircea Lucescu’dan, kulübü Shakhtar da umudu kesti. Ukrayna temsilcisi, ligdeki rakiplerinden Dnipro’nun hocası Miron Markevich’le söz kesmek üzere...

Lucescu'da flaş gelişme!

Lucescu-Galatasaray flöründe flaş gelişme...

Tarafların bir süre önce buluşarak, yüzde 85 oranında mutabakata vardıklarını ve Luce’nin, “Sezon sonunu bekleyin” dediğine haberlerimizde yer vermiştik. Galatasaray cephesi ise her türlü olumsuzluğu göz önünde bulundurarak, alternatif isimleri de sıcak tutmaya çalışıyordu.

Ancak dün Ukrayna basınında yer alan bir haber, Shakhtar’ın da artık Luce’yi gözden çıkarmak zorunda kaldığını gösterdi. Flaş gelişme olarak duyurulan manşetlerde, Shakhtar Donetsk’in, Ukrayna Ligi’ndeki rakiplerinden Dnipro’yu çalıştıran Miron Markevich’le söz kesmek üzere olduğu belirtildi. Bu da, 70 yaşındaki Lucescu’nun sezon sonunda boşa çıkacağı anlamına geliyor.

Yöneticilere mesajı verdi

Lucescu, Galatasaraylı yöneticilerle bir araya geldiğinde de, “Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. İstanbul’a seve seve dönerim. Galatasaray benim her zaman kalbimde. Detayları sezon sonunda konuşuruz” diyerek Florya’ya geri dönüşe yeşil ışık yakmıştı.

Shakhtar’da artık bir efsane haline gelen Luce, Ukrayna’da yaşanan savaş ortamı, tesislerden uzak kalınması, istediği yıldızların artık ülkeye gelmeye çekinmesi sebebiyle buradan ayrılmaya karar vermişti. Ancak kulübün sahibi Ahmedov’la olan dostluğu nedeniyle, bir anlamda doğru zamanın gelmesini bekliyordu.

Haberin Devamı

(Fanatik)