Gazete Vatan Logo
Galatasaray Lucescu'dan Aysal'a sert cevap

Lucescu'dan Aysal'a sert cevap

Roberto Mancini'nin ayrılığından sonra G.Saray ile adı yoğun biçimde geçen Lucescu transfer teklifi hakkında sert konuştu.

Lucescu'dan Aysal'a sert cevap

Ukrayna'nda ayrılmayı düşünmediğini söyleyen deneyimli teknik adam Galatasaray'ın kendisiyle ilgilendiğini açıklarken, sarı-kırmızılıların bu teklifte çok ciddi olmadığını dile getirdi.

69 yaşındaki çalıştırıcı, "Galatasaray'da anlamsız işler oldu. Ligde şampiyon oldular, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadılar ama bunun sonrasında başkanın yönetim ekibi değişti ve yeni bir grup ile yeni düşünceler ortaya çıktı. Bunlar belirsiz durumlar. Ben, insanlar tarafından kolay değiştirilebilen bir başkanla değil daha kalıcı bir başkanla çalışmak isterim" ifadelerini kullandı.

Shakhtar Donetsk'ten ayrılmamasıyla ilgili de konuşan Lucescu, "Ben burada kendimi önemli hissettim. Ancak ülkedeki durumlar kötüye gidince kaçıp gitmek bana yakışmaz. Erkek gibi bir karakter sergilemeniz gerekir. Ayrıca milli takım iddiaları da gerçek dışı. Kendimi böylesine yeni bir başlangıç için genç bulmuyorum" diye konuştu.

(SporX)