Gazete Vatan Logo
Futbol Lucescu memnun: İstediğimi aldım

Lucescu memnun: İstediğimi aldım

Milli Takım teknik direktörü Lucescu, genç oyuncuların Bosna karşısındaki performansından çok memnun:

Lucescu memnun: İstediğimi aldım

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup’ta Rusya’yla oynayacağı maçın provasını önceki akşam Bosna Hersek karşısında yaparken teknik direktör Mircea Lucescu 0-0’lık sonuca rağmen takımın oyunundan memnun olduğunu ifade etti. Rize’de oynanan mücadelede kadroda önemli eksikler olmasına rağmen görev verdiği genç oyuncularının beklentilerinin üzerinde performans sergilediğini belirten Rumen çalıştırıcı şu değerlendirmeleri yaptı:

“HER oyuncu eleştirilebilir. Ama ben takımdan oldukça memnunum. Çünkü gol atmaktan çok gol pozisyonuna girmek de önemli. Böyle önemli karşılaşmada tüm oyuncularımın iyi niyetle savaşıp mücadele etmesi beni gelecek için fazlasıyla umutlandırdı.

ÖZELLİKLE bir konunun altını çizmek istiyorum: Bu kadro 3 antrenman ile oluştu ve sistematik oynamaya çalışmalarının örnek olduğunu söylemek isterim. Bireysel hatalar mutlaka olacak. Ancak ben takım oyununa ve sistemine bakarım. Oyuncularımdan istediğim oyun felsefesini aldım.”

‘HEDEFE YÖNELDİK’

TFF Başkan Vekili ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst de Ay-yıldızlı ekibimizin Bosna Hersek’le yaptığı özel karşılaşmada takımın kaliteli bir oyun ortaya koyduğunu ifade ederken “Takımdaki tüm oyuncularımız var güçleri ile çalıştılar. Teknik direktörümüz Lucescu yönetiminde hedefimize yöneldik” yorumunda bulundu.

Haberin Devamı