Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Lyon'lu Fekir Beşiktaş taraftarından korkuyor

Lyon'lu Fekir Beşiktaş taraftarından korkuyor

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi olan Lyon'un futbolcusu Nabil Fekir siyah beyazlıların taraftar gücüne değindi.

Lyon'lu Fekir Beşiktaş taraftarından korkuyor

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final turunda Beşiktaş'ın rakibi Lyon'un futbolcusu Nabil Fekir, zorlu eşleşmeyi UEFA'nın resmi internet sitesine değerlendirdi.

Beşiktaş'ın güçlü bir rakip olduğunu ve özellikle büyük bir taraftar gücüne sahip olduğunu dile getiren Fekir, UEFA'nın resmi internet sitesine siyah beyazlılar hakkında şu açıklamaları yaptı:

"BÜYÜK TARAFTARA GÜCÜNE SAHİPLER"

"Beşiktaş'ın büyük bir taraftar gücüne sahip olduğunu biliyoruz. Tribün atmosferi Beşiktaş'ın önemli bir silah. Çılgınca bir atmosfer oluşturuyorlar. Bu sebeple evimizde oynayacağımız ilk maçta kazanmalıyız. İstanbul'daki rövanşta zorlu atmosferde bu avantajımızı kullanmak zorundayız ve buna göre rövanşa odaklanmalıyız.

"TÜRKİYE'DE İLK KEZ MAÇ OYNAYACAĞIM"

Türkiye'de ilk kez maç oynayacağını söyleyen Nabil Fekir, "Türk taraftarlarının tribünlerdeki ateşli tezahüratları hakkında daha önce bazı şeyler duymuştum. Videolar izledim. Gerçekten çok iyi atmosfer oluşturuyorlar. Zor bir rakiple karşılaşacağız." diye konuştu.

Lyon - Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Lyon ile Beşiktaş arasında Fransa'daki ilk maç 13 Nisan Perşembe günü oynanacak. Bilindiği üzere son 16 turundan itibaren tek takımımız Beşiktaş kaldığı için maçlar TRT'den şifresiz yayınlanıyor. Lyon-Beşiktaş maçı da TRT'den şifresiz olarak ekranlara gelecek