Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Maçı bıraktılar Phelps'i izlediler!

Maçı bıraktılar Phelps'i izlediler!

American futbolu takımları Baltimore Ravens ve Carolina Panthers arasında oynanan hazırlık maçına ABD'li yüzücü Michael Phelps'in yarışı sırasında ara verildi.

Maçı bıraktılar Phelps'i izlediler!

ABD’li yüzücü Michael Phelps, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’nda tarihe geçerken, ülkesini de ekranlara kilitliyor. Özellikle efsane sporcunun doğduğu Baltimore şehri, Phelps’in yarışlarına ayrı bir önem veriyor.

Brezilya’da düzenlenen 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’nda Michael Phelps fırtınası esiyor. Topladığı altın madalyalar ile bir olimpiyat efsanesi haline gelen ABD’li yüzücü, kırılmadık rekor bırakmıyor. Bütün bunlar gerçekleşirken de Rio’ya gidememiş olan Amerikalılar da ekranları önünden Phelps’e destek oluyor.

Ancak bir şehir var ki Michael Phelps’in değeri orada ayrı bir önem taşıyor. Efsane yüzücünün doğduğu şehir olan Baltimore’da Phelps yüzmeye başladığı zaman adeta hayat duruyor. Herkes ekranlara kilitleniyor ve 31 yaşındaki yüzücüyü seyrediyor. Hatta öyle ki ABD’nin en çok izlenen spor organizasyonu olan Amerikan futboluna bile ara veriliyor.

MAÇ DURDU

NFL takımları Baltimore Ravens ve Carolina Panthers arasında oynanan sezon öncesi hazırlık maçı da Phelps’in yüzeceği ana denk geldi. Baltimore’daki stadyumda bulunan dev ekrandan gösterilen yarış, doğal olarak taraftarların ilgisini maçtan çok çekti. Herkes ekranlara dönünce maça da ara verildi ve sporcular ile taraftarlar hep birlikte ABD’li yüzücüyü izlemeye koyuldu. Rakiplerini geride bırakarak yine altın madalyaya ulaşan Michael Phelps, bütün stadyumu sevince boğdu.

Haberin Devamı