Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Mahmut Uslu: 'Kan çıkardı'

Mahmut Uslu: 'Kan çıkardı'

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Trabzonspor maçının ardından olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

Mahmut Uslu: 'Kan çıkardı'

Uslu: “Bugüne kadarki en rahat maçımızı oynadık. 10 gol kaçırdık. Sahada ezilmiş bir takım gördünüz, bu takıma nasıl Türkiye’nin 4. büyüğü diyorsunuz!”
F.BAHÇE Basın Sözcüsü Mahmut Uslu Trabzon maçı sonrası yine olay yaratacak açıklamalar yaptı: “Bugüne kadarki en rahat maçımızı oynadık, çok kolay bir maçtı. 10 gol kaçırdık. Sahada ezilmiş bir takım gördünüz, bu takıma Türkiye’nin 4. büyüğü diyorsunuz, nasıl 4. büyük. 1 penaltımız ve rakibin 2 kırmızı kartı verilmedi.
BU işler telefon işleriyle olmuyor. Rakip kulüplerin yöneticileri, teknik direktörleri hakemleri baskı altına almak için elinden geleni yapıyor, biz bunu yapmıyoruz. Çok iyi oynadık, golleri yapamadık ve bu bizim günahımız.
‘KAN ÇIKARDI!’
Şampiyonluğa oynayan bir takımla oynadınız diyorlar ama biz böyle bir şey göremedik, 12 kişiyle savunma yaptılar, hakem Bülent Yıldırım da onlarlaydı. Biz bu sene şampiyon olacağız. Son 8 aydır olan suskunluğumuzu yanlış anlamasınlar. Biz ülke futboluna da Türkiye’ye de hizmet ediyoruz.
A.GÜCÜ Başkanı, bu şekilde hakemle konuşmuştu ve maçın hakemi değiştirilmişti. Bülent Yıldırım bu şekilde maçı yönettiyse demek ki çok baskı altında kalmıştır.
Hakemi arayan kimse açıklasınlar. Biz bilmiyoruz. Eğer biz bu konuşmayı maçtan önce yapsaydık kan çıkardı. Biz büyüğüz, büyük gibi görünenlerden değiliz. Ben geçen sene Bülent Yıldırım’ın arandığını bilmiyordum.”

Haberin Devamı