Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Mahmut Uslu: Trabzon'daki saldırının ardında FETÖ örgütü olabilir

Mahmut Uslu: Trabzon'daki saldırının ardında FETÖ örgütü olabilir

Paralel yapının darbe girişimi sonrası, 3 Temmuz'da kendilerine yapılanlarla ilgili gazetelerde çıkan haberlere rağmen Fenerbahçe'deki sessizlik dikkat çekiciydi.

Mahmut Uslu: Trabzon'daki saldırının ardında FETÖ örgütü olabilir

Fenerbahçe, neredeyse tüm basının, 5 yıl önce Fenerbahçe'ye yapılanları aktaran yorumlarını sessizlikle takip ederken bunun nedeni ile ilgili Mahmut Uslu sessizliğin nedenini açıkladı.

"O KONUŞMALARI YAYINLIYORUZ"

Uslu bu soru üzerine, "Neden konuşalım ki? FBTV'de her gün yayınlar yapıyoruz. Aziz Yıldırım'ın söylediği sözlerin bugün ne kadar doğru çıktığını herkes görüyor. O konuşmaları yayınlıyoruz. Ayrıca gazetecilerin bizim hakkımızı yediklerini anlattıkları köşe yazılarını yayınlıyoruz" diyor...

"BİZİ NE HALE GETİRDİLER"

"Biz Avrupa'nın ilk 8 takımı arasına girmiştik. Rakiplerimiz ile arayı açmıştık. Çok güçlü durumdaydık. Bizi ne hale getirdiler. Bizi zayıflatıp rakiplerimizi güçlendirdiler...Monaco maçında tüm taraftarlarımız maça gelmeli ve biz yeniden birlik beraberlik içinde bir başlangıç yapmalıyız."

"O OLAYIN ALTINDA FETÖ ÖRGÜTÜ İHTİMALİ YÜKSEK"

Devam ediyordu Uslu çok çarpıcı ifadelerle: "Trabzon'da futbolcularımız öldürülüyordu neredeyse. Araştırılırsa o saldırının altında da FETÖ örgütü çıkma ihtimali çok yüksek. Takım otobüsümüze ateş edildi. Bu konunun da devlet üzerine gitmeli. Altından neler çıkacağını tüm kamuoyu görsün..."

Haberin Devamı

Kısacası sarı lacivertli kulüp, Trabzon'daki saldırının ardında FETÖ örgütü olduğunu düşünüyor. Bu durumu açıkça dillendirmeleseler de bu konunun araştırılmasını istiyorlar.

(Hürriyet)