Gazete Vatan Logo
Galatasaray Maicon bitti... Acerbi bekleniyor

Maicon bitti... Acerbi bekleniyor

Stoper konusunda yoğun mesai harcayan G.Saray ilk bombayı patlatmaya çok yakın...

Maicon bitti... Acerbi bekleniyor

Sarı-kırmızılı kulüp, Sao Paulo’yu 8 milyon Euro bonservis için ikna ederken Maicon’la da 2.6 milyon Euro’ya anlaşıldı. Yönetim, Acerbi konusunda ise Sassuolo’yla yapılan görüşmelerde fazla acele etmeme kararı aldı.

YILLARDIR defans hattı kanayan yara haline gelen G.Saray artık bu işi kökten çözmek istiyor. Futbolculuğu döneminde kendisi de bir stoper olan sarı-kırmızılıların teknik direktörü Igor Tudor yeni takımında yapacağı ilk transferlerde bu konunun üzerinde ince eleyip sık dokuyor.
HIRVAT hoca, yönetime öncelikle sol ayaklı bir stoper istediğini söylerken bunun için Sassuolo’dan Acerbi ile temas kurulmuştu. Ancak İtalyan kulübünün ‘nazlı’ tavırları ve minimum 10 milyon Euro bonservis bedeli talep etmesi nedeniyle Acerbi için Cimbom temasları sürdürme ama aceleci davranmama kararı aldı.
İŞ İMZAYA KALDI
STOPERDEKİ diğer alternatif ise bir süredir gündemde olan Brezilyalı Maicon... Avrupa’da Porto forması da giymiş olan ve şu anda Sao Paulo’da top koşturan 28 yaşındaki oyuncunun kulübü yapılan görüşmeler sonunda 8 milyon Euro bonservis bedeliyle ikna edildi.
SARI-kırmızılı kulübün Maicon’la anlaşması ise zor olmadı. Yıllık 2.6 milyon Euro garanti ücrete “Evet” diyen Maicon, G.Saray’a imza atmaya hazır bir halde kulüplerin anlaşmasını bekliyordu. Sonunda iki taraf el sıkıştı ve transfer sadece imza aşamasına kaldı. Hatta Brezilyalı stoperin herhangi bir aksilik yaşanmadığı takdirde sarı-kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.

Haberin Devamı